merhabalar bu siteye yeni uye oldum,bana bu tanılar kondu.şimdi 2 yıldır ilac kullanıyorum ve terapi alıyorum.bulunduğum şehirde iyi bir psikolok olmadığı icin istanbula gidiyorum,psikoloğum bana kendine guveni surekli tazelemem gerektiğini soyluyor.fakat bana yeterli gelmiyor yani benim gibi bir hasta varmı?,başarılı bir şekilde mucadele edebiliyormu?,başa cıkabiliyormu merak ediyorum,şu dunyada tek kaldığımı duşunuyorum.
benim hayat hikayem ise şoyle ben kucukken kuzenime bakıyordum,kucuktum o yaşlarda ne kadar kollayabilirdimki,bacağını kesmiş,dikişlik bir olay olmuş,yerlerde ne bir kan izi,nede uzerindeki kıyafetlerde,benim aklımda ise hep bir kuşku ne oldu,kaderimi cok merak ediyorum.hayal ve gercek oyle karışıkki bende....
bu olay oyle detaylı anlatıpta sizi sıkmak istemiyorum.bana bunu yengem surekli hatırlatıyor ablamda şahit,bana bunu sorarken onun bacağına ne oldu diye ben hicbirşey konuşmak istemiyorum demiştim,başım ağrıyordu ve uyudum ertesi gun arkadaşımın yanında sayıkladım.yani bana bu olayı hatırlattıklarında korku,endişe,sorun yumağı gittikce buyuyor icimde.hem hatırlattıktan sonra ben daha farklı şeylerde hatırlıyorum.mesela erkeklerin bana tecavuz etmesi gibi
babamla ilgili kavga edişim,kucukken beni hastanelik edecek kadar dovmesi,4 yaşındayken uygunsuz davranışları ,şimdi ben ona sarılamıyorum,bunlar gercek değil diyor doktorum.ama yinede sarılamıyorum erkeklere guvenim yok,ilaclarda cinsel isteklerimi yok etmiş durumda ,bir kişi ile tanışıp,onunla evlilik hayalleri kurmak cok zor geliyor bana.benim gibi bekar veya evli bayanlar varmı?nasıl atlatıyorlar bu surecleri?
erkeklerin tecavuz olayları universite,lise,ortaokul,ilkokul....diye devam ediyor.hepsinde de yengem hatırlattı.ben o zamanlarda okula gitme,cakı taşı gibi şeyler yazıyorum sonra bu yazı benim ama neden yazmışım diyorum,sonrada yırtıp atıyorum yazdıklarımı....unutuyorum olayı hatırladığımı,anlattığımı sonra ağır depresyon gecirince hepsini hatırlamaya başlıyorum,boyle sancılı bir surec işte ,herşey gonlunuzce olsun,şimdiden yazacak olanlara teşekkurler...biraz yeniyim cevap yazmakta zorlanabilirim.
opsesif kompulsif bozukluk veya hafif bilişsel bozukluk
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- opsesif kompulsif bozukluk veya hafif bilişsel bozukluk