Kızlar... Norolojik mi psikolojik mi olduğunu tam ayırt edemediğim bir problemim var.. 24 yaşındayım.. Kpss kursunda oğretmenin sınıfta adımı soylemesiyle (sosyal fobiden de olmuş olabilir) gozlerim karardı,sol kolumdan başlayarak bir uyuşma ve kasılma oldu.. ( hatta bugun bunun etkisiyle bugun sol kolumu pek hareket ettiremiyorum, ağrıyor ) Sınıftan bir acıklama yapmadan cıktım.. Bir yere oturdum ve kendimi rahatlattım...
Daha onceden de calıştığım iş yerinde sinirlenmemle birlikte yine aynı şekilde sol kolumdan başlayan sonra sol bacığıma sonra tum vucuduma yayılan uyuşma ve kasılma,goz kararması,nefes alamama,ağlama şeklinde olan şikayetle acile kaldırıldım.. Acil doktoru major depresyon teşhisiyle ilac verdi..
Ve bunun gibi bi kac olay daha...
Durup dururken olmaması nedeniyle norolojinin ilgi alanına girer mi bilmiyorum.. Ama bunlarla birlikte her zaman devam eden unutkanlık sersemlik ve rahat konuşamama problemlerini yaşıyorum..
Aileme bunlarla ilgili bir şey anlatmak istemiyorum.. Ve şu anda calışmadığım icin maddi yonden tek başıma doktora gitme şansım yok..
Kızlar sizce ben mi abartıyorum bu durumu yoksa onemli bir şey midir bu.. Akıl verin bana