bir hafta once akşam saatlerinde,3,5 yaşındaki kızımın once yuzunde sonra vucudunda birden bire dokuntuler cıkmaya başladı.endişelendik ve hemen acile gittik,doktor alerji (urtiker) olduğunu soyledi.zyrtec diye bi şurup ve bi jel verdi,bikac gun kullandık gecmeyince tekrar gittik,bu sefer şurubu değiştirdi.onuda ucgundur kullanıyoruz ama değişen bişey yok.dokuntuler birden coğalıyor bi sure kalıyor sonra biraz sonmeye başlıyor,derken tekrar artıyor,bu boyle devam edip gidiyor.ve ilk başta kaşıntı yoktu ama iki gundur kaşıntıda eklendi hatır hutur kaşınıyor cocuk,surekli jel surup duruyoruz.ama kızıma değişik bişey vermedim ve değişik bi ortamdada bulunmadı,neden oldu anlayamıyorum.iştahlı bi cocuk ve bu yaşa kadar bi suru şey yedi,o herzaman yediği şeylerden birinin alerji yapma ihtimali varmı acaba ? hangi yediğini kesip test edicem bilemiyorum.alerji hastanesi ve universite hastanesine gotureceğiz artık.hic gecmeyecek gibi geliyor sanki,aranızda boyle bişey yaşayıp şimdi normale donen varmı? acıkcası morale ihtiyacım var,guzel kızımı boyle kıpkırmızı ve kaşınırken gormek beni cok uzuyor