Sigarayı bırakma konusunda yardım lutfen
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sigarayı bırakma konusunda yardım lutfen
-
19-09-2022, 21:17:55Arkadaslar 21 yasımdan beri sigara kullanıcısıyım34 yasımdayım hayatımı henuz negatif olarak etkilemedi ama eninde sonnda sonuc aşikar sigarayı uzu yıllar kullanıp hic zarar gormeyen yok!Daha onceleri bunyeden bunyeye değisir bana birsey olmaz bunyem sağlam iciyorum ve de seviyorum nane sekeri parfum kotu de kokmuyorum der savunur zararlarını goz ardı ederdim fakat artık o kadar cok kanser olan cildi bozulan veya bırakınca cildi duzelen gec bırakınca da enkaza donusen arkadaslar goruyorum ki artık endiselenmeye başladım2 gundur gunde 1 paket icerken 3 adete duşurdum aslında cok kotu değilim ama neşem gitti sanki sinirlerim bu halde bile hassas en buyuk keyfim kahve ile sigaramı yakmak yemeklerden sonra islerim bitince arkadaşlarım gelince yuruyus sonrası yorulunca ya da gun batımı bir nescafe ile birlikte keyif sigarası icmek offffffffben ne yapıcam şimdi tum zevklerim elimden gidiyormuş gibi hissediyorum.Esim de gel bırak ileride en guzel zamanlarımız da dunyayı gezeriz hastalıklarla uğraşmayalım diyor...Haklı olduğunu o kadar iyi biliyorum ki!!!!tek bilmediğim bu kadar zevk alırken artık benden bir şey olmuşken nasıl bırakıcam lutfen yardım edin bana nasıl bırakıcam((((