selam arkadaşlar doğru yazdığımdan emin olmamakla beraber derdimi anlatmak istiyorum en azından bi yonlendirme yapabilirsiniz

)
oncelikle birkac gun tıkalı kaldı bundan iki hafta once hızlı nefes alırken burnum acılsın diye genizime bi parca duştu(tabi burnum acıldı nefes alabiliyordum artık

)yutamadım boğuluyorum sandım peceteye cıkartmak aklıma geldi ve ben şoookk gorduğum manzara karşısında tavuk ciğeri gorunumlu bi parca eyvahh kanserim oluyormuyum acaba dedim ve tası tarağı topladım korka korka doktora gittim devlet hastanesine sıra kalmamış zarzor doktorun yanına girdim ve bana yarın gel patolojiye gonderelim dedi acilde calışan hemşire arkadaşım bu boyle olmaz curur dedi ve ilaclı suya koydu..bende ertesi gun başka şehirde ozel bi hastaneye gittim doktor dalga gecer gibi ''bu sumuğu mu '' tahlile gondereceğim dedi ısrarıma rağmen tomografi istedi ve ben gebelik riski var deyince emr istedi ..bir kac saat sonra sonuc geldi ve doktor bana NAZAL POLİPLERİN VAR SOL TARAF%90 SAĞ TARAF %85 ORTA KONKA BİLE TIKALI SEN NEFES ALDIĞINI SANIYORSUN dedi bana ben şookşoklardayım tabi ne yani kansermiyim yani dedim

guldu yok değilsin dedi parcayı patolojiye bile gondermedi hemen ameliyat olman lazım dedi...hic ummadığım birşey bu hemen olamazdım tabi ... eve geldim int.başına oturdum araştırıyorum ameliyat esnasında goz etrafını temizlerken kor olma orta konkayı temizlerken şah damarına değerse olme riski....allaahhıımm karar veremiyoruumm... yardım ne olur akıl verin bildiklerinizi paylasın benimleee.....