merhaba arkadaşlar.. tum vucudumda yuzum haric ileri dercede egzema vardı.. heryerim yara bere icinde saatlerce kaşınmaktan uyuyamazdım.. en ufak şeyde kıpkırmızı kaşınır kabarır yanardı.. senelerdir gitmediğim dr kalmadı tum allerji testleri yapıldı sonuc herşeye karsı allerjim vardı ve aşı tedavisi olmaz bu yuzden dediler.. kabarmış yara olmuş bi yerimden bi parca kesip patolejiye gonderdiler sonuc 4 ayrı egzema turune rastlanmıştır dı ilac yine antihistematik ve kortizonlu kremler.. ama hic bi kremi kullanamıyordum surduğum an kabarıyordu.. kendi tenime ve terime bile allerjim var
işte yine boyle tum vicudum azmış acile gidip gelirken burda yaşlı artık emekli olmuş bir cildiyeci doktor amcayla tanıştım.. bir tencerede deniz tuzunu kaynatıyosunuz.. marketlerde var iri tuz diye geciyo bakın ustune deniz tuzu falan diyo yıkanmamış.. kaynattım suyu sığuttum buyukce bi pamuğu ıslatıp ıslatıp surdum.. cok kotu yandı ama kaşınmadı bi kac saat sonra tekrar yaptım .. kabaran yerler sonmeye başladı kaşıntı da gitti 2 gun ara ara yaptım yaralar iyleştikce yanmamaya başlıyo.. kac haftadır ilk defa kaşınmadan uyudum ve bi haftadır hicbir yerimde yeni bir kaşıntı kızarıklık kabarıklık meydana gelmedi.. sadece şimdi kuruyan yaralarım kabukları ve izleri var