son 9 aydır giderek artan kaş ve kirpik dokulmem var, oncesinde de saclarım dokuluyodu ama biraz hafifledi.sac kalmadı zaten kafada da neyse

kac tane doktora gittim, tahliller yapıldı 3-4 kere.ilk gittiğimde tsh değerim 3,8 iken son son olcumde 4.9 cıktı, giderek artmış yani.ama her doktora tiroidime baktırmak istiyorum dememe rağmen hicbiri t3 ve t4 değerlerimi istememiş.ailemde de hipotiroid ve hipertirod var, anne tarafının yarısı guatr hastası zaten

bende hipotiroidi adayıyım galiba diye ibrahim saracoğlu hocamızın tavsiye ettiği dereotu kurune başladım.faydası oldu, kaşlarımdaki dokulme hafifledi ama tamamen gecmedi.neyse ole devam ediyodum işte, ama dereotu bulamaz oldum pazarda, manava sordum mevsimi gecti abla guzun yetişir artık dedi.1 aydır dereotu yiyemiyorum ve kaşlarım ağac yağrağı gibi dokuluyo ve kaşlarım gurdu baya, ama uclarda tuy kalmadı ve hala inatla dokuluyolar kaşlar kirpikler.doktorlara gitmekten utanır oldum, kovacaklar artık

bide burdaki deneyimli arkadaşlara acayım derdimi dedim.sizce en duşuk dozda hipotiroid ilacı yani hormon kullansam zararı olurmu? buna benzer bi problem yaşayan ve atlatan oldu mu?