merhaba bacılar
yaklaşık duzenli olarak 5 yıldır sigara iciyorum ara ara 1-2 ay bıraktım ama dayanamadım benim başlama sebebim evlilikteki sorunlar ve cocuk yıllarca bir cocugum olsun diye ugraştım malum eşim azosperm her tedaviden boş donuşte her yıkımda dahada bir sıkı tutundum sigaraya ilk başlarda 1 paket bir haftadan fazla giderken artık 3 gun de bitiyor 6 aydır bırakma duşuncesi vardı ara ara denedimde ama işte olmadı yapamadım yenildim uyandığımda ilk iş sigara illa icicem ben oğlene kadar sıksık iciyorum ogleden sonra azalıyor akşam ustu gene 2 dal icicem yemekten sonra en buyuk keyfim nasıl desem kurtulmak istiyorum her yakışımda bin pişmanlık yakıyorum ama eskisi gibi boyle rahat rahat icemiyorum hep sucluluk duyuyorum her paket bitişinde birdaha almıcam diyorum en fazla 1 gun gene yeniliyorum artık boyle olsun istemiyorum ve bırakmaya karar verdim inşallahta başarıcam bebişim icin yapıcam evet cocugum yok hamile kalmak dogum yapmak benim icin hayelden otebirşey değil ama kuruma başvurunca bebişim gelicek ve ben sigara icen bir anne olmak istemiyorum kendim yaparken evladıma yapma demek istemiyorum bebişimi dumanda zehirlemek istemiyorum daha kuruma başvurmadık eşim sonbir kez daha tedavi olucak onun sonucuna gore başvurmaya karar verdik sonuc ne olursa olsun yani dogal yada kurumdan ben anne olucam yıllarca hasretini cektiğim kokusunu sigaraya karıştırmak istemiyorum şoyle doyadoya icime cekmek bebeişimede annesinin doğal kokusunu duymasını istiyorum onun annesi ben olucam sigara değil benim kokum olmalı olmalıda nasıl bırakmaya karar verdim tamam da arada krizlerde Rabbim de yardımcı olsun inşallah bırakırım namaza yeni icilmiş sigara kokusuyla durmak istemiyorum cok rahatsızım bu durumdan inşallah bende bıraktım demeyi Rabbim nasip eder
işte boyle bacılar bugun karar verdim gunlerdir yazdıklarınızı gun gun yaşadıklarınızı okudum bende yapabilirim dedim bakalım yapabilecekmiyim