Merhaba, gecen yaz 17 kilo alınca hastaneye koştuk annemle hipotiroidmiş sonuc nerdeyse kanım kalmadı surekli kan alıp durdular, allahtan ameliyat olmam gerekmiyormuş hergun ilac almak zorundaymışım ama almazsam kalp carpıntım oluyor cok fena hemde neyse onemli olan o değil zaten onemli olan gecen yaz aldığım ve beni bir turlu bırakmak istemeyen kilocuklarım diyetisyene gidiyorum 2 ay oldu sanırım ve toplam 7 kilo verdim bana gore cok az ama diyetisyene gore cok fazla neymiş efendim her ay 2 kilo vericekmişim sağlıklı olanı buymuş bende uymadım tabi 4 yerine 7 kilo verdim nasıl kızıyor birde oldurucek kadın sanki...
İnsanlar 7 kilo verdim diyince acayip şaşırıyorlar ama hic vermemiş gibi duruyorsun diyorlar benimde canım sıkılıyor tabi ondan dolayıda kendimi daha cok ac bırakıyorum ama fark ettimki ne kadar ac bırakırsam kacamaklarımda o kadar fazla oluyor birde yavaşlama oldu kilo verişimde ne guzel her ay 3-4 kilo verirken 1 bucuk kilo falan vermeye başladım onuda alıp alıp veriyorum 1 aydır yerimde sayıyorum anlayacağınız neyse sonra bende eski rutinime dondum 1 hafta falan oldu ama hala bir kıpırtı yok kendimi her gecen gun zayıflamış hisseden ben şimdi daha şişman hissediyorum birde vicdan azabı cekiyorum ki sormayın kacamaklardan sonra tabi bıraktım artık kacamak yapmayı ama 1 haftadır cok sıkıntıdayım depresyona girdim resmen azimliyimde yemiyorum kafama koyunca insanlar şaşırıyorlar en sevdiğim karamelli dondurmayı itince lakin kimse "ay kilo vermişsin taş doldur ceplerine ne guzel olmuşsun kız "demiyor 7 kilonun tamamı nerdeyse ust tarafımdan gitti sanki eskiden fark etmediğim basenlerim baldırlarım şimdi daha belirgin oldu birde kum saatiyim belim ince ustumde incelince popom kocaman geliyor gozume ay icimi doktum iyi oldu oh bunları niye anlattım birincisi anlatmaya ihtiyacım vardı kime anlatsam sen diyetisyene uy diyorlar cevap verecekseniz helede sakın oyle demeyin kim uyuyorki diyetisyene benim 90 kilo bi arkadaşım vardı 6 ayda 30 kilo verdi hemde hic sporsuz hic de birşeyi yok sağlık durumu vucut hatları harika duruyor (eskisine gore) o yuzden inanmıyorum bu duruma lakin neden veremiyorum onu anlamıyorum yardımcı olurmusunuz ictiğiniz yediğiniz kilo vermenize yardım eden şeyler varsa paylaşırmısınız ?