Arkadaşlar burda zaten beni daha onceden gormuş olanlar burnumdan ameliyat gecirdiğimi bilir.Burnumun şekli sorunlu ama artık onu cok daha sonra hallederiz .Okuldan mezun olduktan sonra bakarız artık ona.Ama acil halledilmesi gereken bir şey var;o da nefes alma problemim.Burnumun şekli değişmeden sadece nefesim duzelsin ve cok cok iyi nefes almaya başlayım,her sağlıklı insan gibi olayım istiyorum.İşkence gibi o kadar gıcık bir durum ki,sanki birisi yastıkla seni boğar gibi oyle rahatsız edici ki...Ne uykularım guzel, ne ders calışmalarım...Nefes alamadığım icin sınavlara calışırken cok zorlanıyorum boğulacak gibi oluyorum konsantrasyonu da azaltan bir şey bu.

Gecen İbni Sinaya kan vermek icin gitmiştim,gitmişken kbbye bakayım şansımı deneyim dedim ama resmen yuz tane kişi bekliyordu.

Benim sizden isteğim sıra falan olmadan,hemen pazartesi gitsem goruşebileceğim,hem de nefes sorunlarında gercekten cok başarılı bildiğiniz doktorları onermeniz.Ozel doktor duşunmuyorum cunku nefes işi icin o kadar para vermeyi kendime yediremem bu benim luks ihtiyacım değil cunku. Ama yine de ozel bir hastanede estetik olmayacağı icin uygun bir fiyata yapabilecek doktorlar varsa onlar da olabilir.Ozel doktor da bin lirayı aşmadığı muddetce olabilir,ama bin lira bile olmasa iyi olur tabi...Lutfen onerilerinizi paylaşmaktan cekinmeyin....