Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmak istiyorum. Once problemlerimi yazayım.

Kendimi hic sağlıklı hissetmiyorum. Hep halsizim, hep uykusuzum.. Ellerim ve ayaklarım hep buz gibi soğuk. Midem cok problemli, bir yerden bir yere otobusle giderken biraz sarsılsam hemen bulanıyor. Ve en onemli problemim inanılmaz artan sac dokulmem. Onceden de dokulurdu ama mesela banyo yaparken tarar dokulenleri alırdım sonraki 1-2 gun dokulmezdi. Şimdi banyo oncesi sonrası, istisnasız elimi ne zaman sacıma atsam bir avuc sac geliyor Saclarım acık gezemez oldum o kadar dokuluyor ki.. 2-3 aydır boyle.

Yani kızlar, evet belki birbirinden cok alakasız ama, boyle bir problemim var. Kendimi sağlıklı hissetmek istiyorum. Dinc olmak istiyorum. Universiteye başladım enerjiye ihiyacım var. En onemlisi de sacmarım dokulmesin istiyorum. Artık bıktım bu halimden bir doktora gideceğim. Ama ne doktoruna? Hangi testleri yaptırmalıyım sizce? Benimle aynı problemlerini, en azından birkacını, yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yoksa genel bir check-up mı yaptırayım? 19 yaşındayım bu arada.