Kızlar 10 gun once kbb ye gittim,ben boğaz kulturu olmak istediğimi soyledim o da neden dedi?ben de işte sık sık faranjit oluyorum,boğazım ağrıyor,sık sık balgam geliyor yapışıyor,antibiyotik kullanıyorum bi 10 gun filen geciyor tekrar başlıyor dedim.o da gel bi muayene edelim dedi,ilk once boğazıma,sonra kulağıma sonra burnuma baktı .burun deliğinden baktığında burnun icinin kızardığını,bir de daha detaylı bakması gerektiğini soyledi.meğer endoskopi imiş)neyse ki cok acıtmadı,eşim de gordu burundaki kemik eğri bir taraf cok geniş diğeri dar bu da nefes almayı da zorlaştırıyor dedi.bir antibiyotik,burun spreyi,bir de burun temizlemek icin tuz karbonat karşımı yapıp her gun mutlaka kullanmam gerektiğini,kullanmazsam hapların işe yaramayacağını soyledi.ameliyatın 1 saat sureceğini dış tarafa hic dokunulmadan kıkırdakların duzeltilip kırılacağını,1 gun hastane,10 gun istirahatte gececeğini soyledi.

şimdi ben yalnızca bu sorunların ben de oldupunu zannediyordum,ameliyat değince cok şaşırdım,başka doktorlara da gitmek istiyorum,siizn bu sorundan sıkıntı ceken tanıdıklarınz,ameliyat olmuşlarsa şimdi nasıllar ve İzmir de hangi doktorları onerirsiniz
?