Arkadaşlar merhaba ,
Ben takın zamanda el ve parmak uyuşması şikayetiyle bi ozel hastaneye gittim. Beyin ve boyun mr ı emg cekildi . Beyin mr ı ve emg temiz cıktı ama boyun mr ında duzleşme ve fıtık cıktı sğrılarımdan uyuyamıyırum ellerimdeki guc kaybıda cabası. Eşimde bana bu işin en iyisi Aybars Akkor a goturelim dedi. Gittik muayene sonrası ozon ve masaj tedavisi verdi kendi muayenesinde uzman doktorlar tarafından.Uyduruk bi ağrıı kesici yazdı. Neyse haftada bir gittim ama canım cok yandı masaj da. Bide bir makinede boynumu cektiler. 4. Hafta gidemedim bıynumu sağa donemiyorum . Ustelik bide beze cıktı boynumun solunda fındık kadar. Ağrılarım 10 katı arttı. Dun bi arkadaşım aynı sorunsan devlet hastanesine gittiğini ve ağrılar icin bi ilac yazdığını ona cok cok iyi geldiğini soyledi. Prospektusu okudum aldım bi tane. Yanımada 5 tane falan verdi. Dun akşam sihir gibi ağrılarım hafifledi. Doktora danışmadan kullandım şimdi başka bir doktora gidicem. Gunahları bıynuna ama para tuzağımı acaba diyede duşunmeden edemedim diğer doktor icin. Madem bir ilac ağrılarıma iyi gelecekti sen tvlerde cıkan bu işin en iyilerinden birisin herhalde bu ilacı bilmiyo olamazsın ne diye yazmadın. Beni ağrılardan oldurdun. Yok ızon iğneleri yok masaj yok boyun cekme makinesi dunya paralar doktum anlatamam ustelik boynum eskisinden daha kotu oldu. Beze cıktı ağrılarım arttı. Şimdi tekrar bşr doktora gidşcem eğer bir zarar vermişlerse tazminat acıcam diyorum. Benim sorum şu bildiniz sizi bu konusa baya iyi yonlendiren ve tedavi eden bir doktor var mı onerenileceğiniz.
Boyun duzleşmesi ve fıtık
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Boyun duzleşmesi ve fıtık