Bahar depresyonu mu bu?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bahar depresyonu mu bu?
-
19-09-2022, 19:47:27Arkadaşlar ya havalar bir soğuk bir sıcak derken hem adet duzenim değişti, hem uşuttum şuan iyi gibiyim ama eşim hasta bu seferde, yarın okulda sunum yapmam gerek ve ben o kadar yorgun hissediyorum ki 11e kadar uyudum yani anlam veremiyorum bu aralar surekli uyusam otursam sıkıldım demem , spora kışın başlamıştım cok duzenli gidiyordum, bu baharın gelmesiyle bende herşey şaştı ona bile zoraki gitmeye başladım ama gidince de severek yapıyorum sporumu, tek sorun icimdeki yorgunluk boyle birşey yapmaya uşendikce uşeniyorum, bu bahar yorgunluğumudur depresyonu mudur anlamadım, belkide aylak aylak gezmek varken havalar guneşliyken evde oturup sunum hazırlamak, derslere gitmek, ev işi yapmak beni boğdu nasıl cozumler uretiyorsunuz bu mevsim gecişlerinde kendinize gelebilmek icin, etkilenmeyen insan var mıdır ya bu durumdan, ben mi kafama takıyorum diyorum ama gercekten bu doneme başlarken butun derslere giriyor, sporu da aksatmadan devam ettiriyordum, hastalıktı adet gecikmesiydi derken(1 hafta gecikti) dengem bozuldu sanırım