Amipli dizanteri olmuşum, moralim cok bozuldu.
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Amipli dizanteri olmuşum, moralim cok bozuldu.
-
19-09-2022, 19:45:26bu sabah karnım birden ağrımaya başladı. tuvalete gittiğimde bir tuhaflık olduğunu anladım. ama cok onemsemedim, ishal olmuşum gecer dedim. dışarı cıkıp bir kac işimi hallederken sokakta birden kendimi kotu hissetmeye başladım. karnım ağrıyor midem bulanıyor. neyse yine bozuntuya vermedim, işlerimi halledip eve dondum. yattım. inanılmaz yorgundum. sonra anneme dedim anne sanki ateşim var. bir baktık ki 39 derece ateş. hemen ateş duşurucu aldım, ıslak bezle ovdum alnımı boynumu, duştu ateş. rahatladım. ama 3 saat kadar sonra bir sıtmalanmaya başladım. deli gibi titriyorum. ateş yine 39a cıkıyor, hemen gittik acile. bir de panik atağım var kalp de atıyor 160-170. katmerli yani. oğrendim ki boğaz enfeksiyonu ve amipli dizanteri varmış. serumları yedim dondum eve. şimdi yine 38,5 derece ateşim var. flagyl'imi ictim yatıyorum. yarın iğne olmaya başlayacağım. 4 gunluk iğne verdi doktor. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. vallahi moralim cok bozuldu. tabii yine Allah daha kotusunu vermesin, tum hastalara şifa versin.. bana dua edin lutfen. ozellikle panik ataklı insanın hastalığı hic cekilmiyor, evdekiler icin de uzuluyorum. bir an once iyileşeyim de onlar da rahat etsin diyorum. Dualarınızda bana da yer verin lutfen. Allah'a emanet olun..