iyi geceler herkese...
gectiğimiz cuma gunu gece 2 sularında mutfağa girdim su icmek icin yerde cok guzel buyuk bi kelebek gordum kanadı zedelenmiş sanırım,halının ustunde kıpırdanıyor elime almaya calışınca biraz ucabildiğini farkettim...
ustune basıp ezmeyelim diye aldım elime actım camı dışarı bıraktım ışıktan dolayı sanırım hoopp girdi iceriye tekrar...
camın hemen kenarında kombimiz var ve cok sivri bir koşesi var bu kombinin,neyse kelebek iceri girdi tekrar halıya kondu aldım tekrar elime zarar vermeyeyim diye hızlı bir kalkış yaptım elimden biran once bırakmak icin o anda olan oldu...
dehşet bir acıyla beynim uyuştu resmen cama cıkıp dışarı baktım o acıyla biri kurşun sıktı sanırım diye duşundum omzumdan vurulduğumu duşundum sonra yığıldım zaten yere...
sol omzumun arka tarafı dehşet bi şekilde sızlarken aynaya bakabildim zorla işaret parmağımın uzunluğunda derinmi derin kanayan bi kesik ama elimi surup kanı silemiyorum acıdan,zorla sildim temizledim kanı gorduğum şeyle şok oldum okadar derin bi kesikki nasıl olduğunu aklım almıyor hala...
eşim gece işte olduğu icin msj attım gelicem dedi 2 saat sonra geldi sabaha karşı ben hala dolanıyorum evde acıdan oturmak yatmak ne mumkun...
eşim gulerek gel bakiyim cok nazlısın omzunda cizik oldu diye beni panikletiyosun dediki lafı bitmeden actım sırtımı eşimin nefesi kesildi neden bukadar kotu olduğunu soylemiyorsun bana kalk hastaneye dedi gitmedim evde pansuman malzemelerimizde var ama yapamadık acıdan dokunamadık omzuma...
gun boyunca resmen sıvı geldi yaramdan ama ozaman şuandaki kadar canım yanmıyordu...
şuanda kabuk tutma aşamasında ve ben ne uzanabiliyorum nede uyuyabilyorum sanırım yaranın olduğu kısım geriliyor şuanda...
kelebeği kurtarmak uğruna resmen omzum parcalandı kızlar aslında bunun adı olacağı varmış oldu olmalı...kelebekte ben yere yığılınca kendiliğinde ucup gitti
bu yarayı yumuşatmak icin bi krem oneriniz varmı?
kelebeği kurtarayım derken...
Sağlık0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- kelebeği kurtarayım derken...