ALOE VERA (Tıbbi Sarı Sabır) İLE YAŞANMIŞ DENEYİMLER ( Prof. Dr. Ali Enes DALKILIC'ın MUCİZEVİ BİTKİ ALOE VERA kitabından alıntıdır)

Astım Hastalığı Nedir?

Astım, solunum yollarının suregelen bir iltihap sonucu aşırı derecede duyarlı olmasına ve bazı etkenlerle zaman zaman daralmasına neden olan bir solunum yolu hastalığıdır.

Astımın kesin sebebi belli değildir. Genel kabul goren goruşe gore, doğuştan soluk boruları duyarlı bireylerde cevresel koşulların etkisi ile astım oluşmaktadır ayrıca gecirilen zature vb.. hastalıklarda astımın oluşmasında onemli etkenlerdendir. Astımın tipik karakteristiği bronşların mukoza odemiyle daralmasından oturu olan episodik dispnedir (nefes darlığı).

Kronik Astım Tedavisinde Aloe Veranın Başarısı

Temmuz 2001'de ilk defa aloe vera'yla tanıştım. Hem kendi hayatımı hemde cevremdeki dostlarımın sağlığını ve hayatlarını değiştirdi. Sizlere yeğenim kucuk Emir Cumhur Dundar'ın gercek hikayesini aktarmak istiyorum. Dunyaya gozlerini erken acmak adına erken doğum vakası olarak dunyaya gelmiş ve kuvezin etkileri sonucu diye duşunduğumuz astım bronşitle 4 yıl boyunca savaş verdi. Cocukluğunu diğer cocuklar gibi değil tamamen sakin gecirdi. Emir icin aloe vera suyunu icmesini kız kardeşime tavsiye ettiğimde buyuk bir kuşkuyla karşıladı. Doktoruna sormak istedi ve sorduktan sonra Emir'e icirmeye başladı. Dort aylık bir kullanım sonucunda Emir 4 yıldır ozlemini duyduğu cocukluğuna geri dondu. Astımı kontrol altına alınmıştı ve artık kız kardeşim yeğenimin peşinde koşuyor. Artık aloe vera onların hayatlarının bir parcası oldu. Şevket YURT ANKARA

Ayrıca Omega 3 yağ asitleri, propolis ve arı sutu kullanımı da astım tedavisine yardımcı tamamlayıcı tıp yontemleri arasındadır.

Uyarı
Tamamlayıcı (Alternatif) tıp modern batı tıbbını destekleyici ve tamamlayıcı yontemlerdir. Bir hastalık durumunda teşhis ve tedavi icin oncelikle doktorunuza başvurmanız tavsiye edilir.