Lise 2ye giderken baş ağrılarım başladı ve tansiyon yuksekliği sorunum başladı. Tansiyona tanı koyamadılar. Baş ağrısına tomografi cektiler. Psikolojik dediler yolladılar. o gun bugundur baş ağrısı cekiyorum. Son iki yıldır yuzumun sol tarafına vurmaya başladı. Yuzumun sol tarafı uyuşuyor ve sol gozum şişiyordu. Kac farklı doktora kac farklı hastaneye gittim. Hep tomografi cektiler 2 yıl once migren teşhisi koyuldu. Olmadı eş dost boynundan kaynaklanıyordur belki dediler gittim boyun duzleşmesi cıktı.Doktor bu kadar ağrıyı boyun duzleşmesi yapmaz dedi. Ben yinede bir umut 14 gun boyunca fizik tedaviye gittim. En son burnumunda tıkandığını farkettim. Bir umit kbb ye gittim dedim belki sinuzittir. Migrene oranla tedavi şansı var. Doktor rontgen cekti yok sinuzit dedi. Bir sure sonra başka bir hastaneye norolojiye gittim dedim:''Yuzum gozum şişiyor ağrım cok.'' Yine tomografi bu sefer burun kemiği eğriliği cıktı. Kbb bolumune yonlendirdi. Orada dediler ameliyat olman lazım. Baş ağrısı yapar bu yinede garanti edemeyiz. Velhasıl 3 hafta once ameliyat oldum. Ama kahrolasıca baş ağrılarım gecmedi.

Bu baş ağrısı bir geliyor 3 gun gitmiyor artık ağrı kesicileri cifter cifter iciyorum. Onlarda işe yaramıyor artık. Goz kapağım şişiyor. Yuzumun sol tarafı uyuşuyor. Sanki başımdaki damarlar daralıyor kan gitmekte zorlanıyor gibi geliyor. Sızlıyor resmen. Mide bulantım aura gormem falan yok. Hayattan beziyorum yeminle. Artık bıktım. Yok mu bunun bir caresi? Migren mi değil mi onuda bilmiyorum. Emin olamıyorum. Tek isteğim bu ağrıların bitmesi. Bana care olabilecek bir doktor onerisinde bulunabilir misiniz İzmir'den?