Sizce Ameliyat Olmalımıyım?
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sizce Ameliyat Olmalımıyım?
-
19-09-2022, 19:00:042 haftadır belimde bir ağrı vardı ozellikle de sağ bacağımda . dokora gittim MR cekindim , fıtık cıktı ve doktor ameliyatlık dedi 2 hafta dinlen dedi sonra tekrar gel ,dedi. bende dinlendim , gittim ve gelişme yok bacağımda guc kaybı başlamış ve sağ tarafımda kalcamda cekme oluyor. doktor ameliyat dedi. annemler istemiyor ameliyat. doktor ilacda vermedi fizik tedavide onermedi. felcden falan bahsetti cok korktum. kendiliğinden gecende var dedi daha kotusu felc alanda . napıcam ben henuz 16 yaşındayım. ve okulum , dershanem. sınavlar, universite sınavı . lise 3 e yeni gectim. Hipertansiyon hastasıyım yaklaşık 1,5 yıldır. onada gitcem 15 karnede 3 yıl oncede kalbimde delik vardı o kapatıldı. Yıllık kontrollerim dışında kalbimde bir sorun yok... Beyin cerrhına baş ağrılarım icinde gitmiştim şukur tomografimde bişey cıkmadı bu aralarda azaldı baş ağrılarım sanırım tansiyondandı tuzsuz yemeye epey alıştım. Normal sağlıklı bir insan olmak istiyorum bende. Fıtıkdan cok korkuyorum ya bişey olursada felc olursam