İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Burun akıntısı , geceleri tıkanıklık, bitmek bilmeyen hapşırık şikayetlerim ...
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Burun akıntısı , geceleri tıkanıklık, bitmek bilmeyen hapşırık şikayetlerim ...
-
19-09-2022, 18:56:39Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 aydır Alerjik Rinit'im ,kesin tanı bu mudur onu hala bilemiyorum .Başlarda uşutmuşumdur kendime dikkat ederim gecer dedim gecmedi ,aylarca burun akıntısı cektim cekiyorum da.Su gibi devamlı burnum akıyor ici kaşınıyor,hele hapşırık devamlı peş peşe burnumu silince duruyor anca.Ozellikle sabah ve akşam saatlerince hat safada oluyor şikayetlerim .Ozel bir dahiliye doktoruna gittim ilac yazdı kullandım gecmedi. İşyeri hekimimiz burun konkalarımım şiştiğini soyledi .K.B.B uzmanına gittim şikayetlerimi dinledi ve 3 gunluk kullanmam icin burun spreyi ve desmont alerji hapını yazdı hapı gece yatmadan alıyordum epey de var icinde 1 bucuk ay oldu hap 2 gun once bitti.Hapı kullandığım surece duzeldim , ama hap bitince hoop şikayetlerim yeniden geldi , tekrar doktora gitmem gerekecek sanırım ama artık gecsin istiyorum hapşırık , burun akıntısı , geceleri tıkanıklık ,, yeniden hapı alıp kullanmaya devam mı etsem acaba .. alerji testi yaptırmadım hic ama her yerde aynı şikayetim evde işte dışarıda. Birde ozellikle banyodan sonra hapşırım % 100 oluyor. :2: