Kızlar merhaba bir kac ay once mide şikayetleriyle hastahaneye gittim. Endoskopiye girdim ve gastrit teşhisi koyuldu. Ayrıca midemde helikobakter pilori adlı bakteri varmış zaten gastritte bundan kaynaklanıyormuş. Doktor 4 tane ilac verdi, kullandım. Cok zor bir surecti yan etkiler falan bir de her ilacın ozelliği farklı oluyor kimi ac karna kimi tok karna, kimi gunde 4 kimi gunde 3,2 vs. Neyse Bu antibiyortik tedavisi sonucu ure nefes testine girdim ve test sonucum negatif cıktı yani bakteri kaybolmuştu. Doktor tamam bir daha gelmene gerek yok dedi ama şikayetlerim devam ediyor yediklerine dikkat et falan dedi.

Yediklerime dikkat ediyorum ama şikayetlerim hic duzelmedi. Bende ağrı olmuyor fazla bazen cok stres yaptığımda oluyo bazen de acıktığımda. Şişlikten de cok rahatsızlık duymuyorum. Daha cok mide ve boğaz yanmasından şikayetciyim. Bir de sabahları kalktığımda ağzımda iğrenc bir tat oluyor ve midem bulanıyor ama asla kusma hissi olmuyor sadece doygun ve bulantılı bir mide ve boğazda ve ağızda iğrenc bir tat.

Bu belirtilere bakınca acaba reflu de mi var diyorum. Boğaz reflusu falan? ama doktor oyle bir şey soylemedi aynı hastahanede (devlet hastahanesi) bir başka doktora denk gelmiştim o da boğazla ilgili bir konu varsa kbbye gidin dedi. Gittim kronik faranjit falan dedi ama ben zaten faranjitimi biliyorum faranjitli olduğum bir doneme denk geldi heralde ondan.

Daha once Hacettepede kbb'de ameliyat olmuştum ve tedavi surecimde ve ameliyatımda cok memnun kalmıştım. Ama bu hastahaneden pek memnun kalmadım. Bana nasıl bir yol izlememi onerirsiniz? Hastahane ve doktor onerisi verebilir misiniz? Ozellikle devlet hastahanesi olursa sevinirim. Ozele de bi nebze zorlayabilirim belki şartlara gore.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkurler şimdiden