kısaca oldum kurtuldum.. herkese tavsiye ederim yok boyle bir guzellik Allah doktorumdan da razı olsun.. oncelikle bazı anekdotlarımı paylaşmak isterim
1.Hekim kalitesi cok onemli emin ellerde olma guvencesi stresinizi azaltıyor
2.bu hastalık stres ve sıkıntıyla oldukca alakalı onaylı bir şekilde oğrenmiş oldum
3.Ameliyattan once 8 ay denemediğim yol yontem ot cop kalmadı beklemek sacmalıkmış 15 gunde gecmeyen catlak kendi kendine gecmezmiş cunku kronikleşme başlıyormuş gec kalmayın yoksa ameliyat olsanız da yeniden nuks ediyor.
4.orayı acmam elbet kolay olmadı ama kaderde varsa dedim yapacak bir şey yok
5.ameliyat 1 saat kadar surdu tam uyutuldum isteğe bağlı belden de uyuşturabiliyorlar
6.şukurler olsun ayılınca ve akabinde hic ağrım olmadı sadece yururken ilk 48 saat icerisinde bacağımda cekmeler olduğunu hissettim birde odem oluştu ki bu cok normal
7.Wc den cok korktum ilk sefer canım cok yanacak diye ama hic acı hissetmedim gule oynaya cıktım oradan
8.ertesi sabah taburcu oldum ve işime geri dondum
9.sadece biraz iki damla kadar kanama oluyor gunluk. o da 1 aya gecicekmiş inşallah tabii.. gayet iyiyim ağrı sızı kalmadı.
10. bu ameliyat her ne kadar basit gorunse de yanlış bir mudahale donulmez sorunlar acabiliyor cok dikkatli olan bi hekime gitmek gerek..kabaca yapılmış bir ameliyat dışkı tutamamaya goturebilirmiş.
son olarak cok iyiyim bu illeti ceken herkese şifalar diliyorum eğer ameliyat duşunenler varsa gerekli paylaşımları yapabilir ve daha detaylı anlatabilirim. cok cektiğim icin burada paylaşmak istedim
elveda kabus elveda işkenceli ağrılar
Anal Fissur ameliyatı olmak..
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Anal Fissur ameliyatı olmak..