Kızlar başlıkta tam olarak kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum.Bundan 2 gun once stresli,yorgun bir gun gecirmiştim.Zaten migrenim de var.Ayrıca vajina kenarımda bacakla bitişen kesimde doktorun kıl donmesi ve ya cıban dediği bir kitle var.Bu cok ağrıyordu ben de dayanamayıp iğneyle delmeye calışmıştım.İcinde ne varsa boşalsın da rahatlayayım diye.Bir miktar kanatmıştım ama iltehap cıkmamıştı.
Ayağa kalktığımda birden bire her yer kapkaranlık oldu ve kulaklarım cınlamaya başladı.Ev arkadaşıma seslendim.O uyandı ama sadece varlığını dokunarak hissedebiliyordum.Her taraf kapkaranlık olmuştu ve kulaklarımda feci bir cınlama basınc vardı.Cınlamadan başka ses duyamaz olmuştum.
Sonra yavaş yavaş renkler ve sesler kendiliğinden geri gelmeye başladılar.
Daha once hic boyle bir durum yaşadınız mı?İnternetten araştırdığım kadarıyla vertigo belirtisi olabilir yazıyor.Bugun doktora gittim o da bilemedi.Konu hakkında bir yorum yapmadı.Zaten dermatolojiye gitmiştim anlamadı sanırım.
Korkuyorum tekrardan boyle bir durumla karşılaşırsam diye.O gun gercekten oleceğimi sanmıştım.Bir şeyin icerisinde sıkıştırılıyor gibiydim.Bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
gecici gorme ve duyma kaybının sebebi nedir?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- gecici gorme ve duyma kaybının sebebi nedir?