Merhabalaaar kızlar

3 gun once işten ayrıldım butun kış evde olucam gibi, ben de kendimce dedim ki evde spor yapmaya geri doneyim baya boşladım kendimi şoyle guzel bi diyet yapayım dedim. 2 gundur spor yapmaya calışıyorum cardio tarzı ama OLMUYO! Neden? Sigaradan. Eskiden yaptığım hareketleri şimdi yapmaya kalktığımda kalp carpıntısı, baş donmesi ve mide bulantısıyla karşılaşıyorum! 22 yaşındayım yaklaşık 7 yıldır sigara iciyorum onceden pek bi etkisi olmuyodu acıkcası ama son 2 gundur bu olaylar eşliğinde sigarayı bırakmaya karar verdim. 22 yaşında bi insanın kalp carpıntısı yaşaması olur şey değil cunku şu an benim ordan oraya zıplıyo olabilmem gerekiyodu. :26:

Benim icin cok zor olacak biliyorum cunku ben sigara icmenin zevkini derinden yaşayan insanlardan biriydim ve mutluluğumda, uzuntumde mutlaka elimde bi sigara olurdu. Bu yuzden biraz eksiklik yaşıcam gibi ama başarıcam. inanıyorum. Bırakmak zorundayım yoksa sağlığımdan olucam bunun bilincine vardım artık.

Şu an son 2 tane sigara kaldı pakette, bi tane de hic acılmamış paketim var. Son 2 sigaramı da icip yarın sigarasız yeni bi gune başlicam ve oteki paketi de acmıcam. Cekmeceye koyucam ve canım cektiğinde "istesem bi tane yakar icerim şu an ama icmicem istemiyorum cunku" dicem kendime.bu daha cok telkin eder sanırım beni.

Burda bi gunluk tutucam ve bana destek olmanızı rica ediyorum. Hatta bırakmaya calışanlar varsa birbirimize destek olalım lutfen.. :2: