Merhaba Arkadaşlar ,

Buradan herkese buyuk gecmiş olsun ve bol bol Allahtan sabır diliyorum ...Annem bu yıl Umreye gitti Umre donuşu bir uşutme ile ortaya cıktı akciğer de kanser hucresine rastlandı ...O an başımızdan kaynar sular dokuldu hani insan dışarıdan dinliyor ama gercekten hikaye gibi geliyor...Bende 3 aylık hamileydim o sırada ...Sonra parca alındı ve kemoterapi goreceği soylendi ...Toplamda 6 kur alacak...İkinci kuru bitirdik ama ben bir insanın bu kadar kotu yapacağını duşunmemiştim.İlk kurde cok acemi idik ama İkinci kotunun iyisi diyeyim...Allah tan cok ufak bir evrede fark edildi...Şimdi tedavi goruyor Allah inşallah anacığıma şifa verecek ve tum hastalara versin tez zamanda...5 aylık hamileyim inanın hamileliğimin tadını cıkaramadım...Anacığımın sesini telefonda bitki duyunca bende bitiyorum cok zor bir savaşmış ve sabır işiymiş...İnsan ne yapacağını ne edeceğini bilemiyor...Moral cok onemliymiş en onemlisi doktoruna guvenmesi ama kemoterapi insanı insanlıktan cıkarıp moral bırakmıyor ki :2:

Anneciğimin bir an once erken tedaviye cevap vermesini ve doğum zamanımda yanımda olmasını diliyorum...Allahın izni ile bunuda atlatacağız... Hem annemin sınavı hem benim sınavım ama bugunumuze hamd olsun ...

Size gelişmeleri aktaracağım...Tavsiyem hastanız ne yaparsa yapsın bilin ki ilactan dolayı kendi istediği icin değil ...Kusada yedirin icirin...İcindeki zehir ne kadar cabuk atılırsa o kadar iyi ...

Allah herkese acil şifalar versin inşallah...Kimseyi kotu hastalıklarla sınamasın...

Saygılarımla...