panik atağı olan var mı :(
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- panik atağı olan var mı :(
-
19-09-2022, 18:36:23slm arkadaşlar ben bu rahatsızlıkla ocak ayında tanıştım. ilk başlarda cok kotuydu evde dışarda hicbir yerde duramıyordum, ellerimi ovalayıp duruyrdum ve hic oturamıyr evin icinde koridorda gezinip duruyrdum,o kadar cok atak geciriyordum ki anlatamam allahım kimseye yaşatmasın cok kotu ve zor birsey duzenli psikiyatrise gidiyorum dr cok iyi birisi zaten ialclar 3-4 haftada yavaş yavaş iyi gelmeye başladı şuan gunde 115 mg antidepresan panik atak ilacı kullanıyrm. cok şukur gecen aylara gore daha iyiyim siz nasılsınız bilmiyrm ama ben cok uzulup ağladığımda atak geciriyorum o anda yuzum sapsarı oluyr gozlerim kuculuyor uykum varmış gibi uyuşuk oluyrm ama hic oturamıyrm titriyorum kalp carpıntısı yok ama o anda herseyden cok korkuyrm eşim gel cıkalım arabayla dolanalım yada gezdireym vb ne dese o anda dışarı cıkmakdan herseyden korkuyrm, duşa gir ılık su iyi gelir diyor ama hemen o anda giremiyorum yarım saat sonra falan ancak gireblyrm bu hastalık cok zormuş gercekden bu arada atak sırasında ve normalde sakız gercekden iyi geliyor gevşetiyor şimdilik paylaşacaklarım bunlar inş. derdimizi paylaşarak fikir alış verişinde bulunur birbirimize yardımcı oluruz inş. hepimiz iyileşiriz