İlk oncelikle Merhaba,2-3 yıldır sarkıklarım icin ne yapabilirim diye bir cok yer araştırdım. Araştırırken hep bu sitenin uyelerinin yazdıklarını ciddiye aldım. okudum, takip ettim. Uye olmanın zamanı gelmişti artık benim icin. Birbirinizle olan samimiyetiniz beni buyuledi!

Durum şoyle ki 23 yaşındayım aynaya bakamıyorum vucudumu goreceğim korkusuyla. o kadar kotu durumdayım psikolojik olarak. artık 10 bin, 50 bin TL hic fark etmez ben sadece vucudumu guzel gormek istiyorum. ameliyatı duşunmuyordum, fakat uyelerin coğu olmuş, memnun ve bende yavaştan duşunmeye başladım.
Bir yıl once Dr. Mustafa karataş'a gittiğimde bana ''Daha yaşın kucuk yapma ameliyat Thermage yaptır olursa onunla'' olur demişti. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Gercekten kesin cozum olacaksa, ameliyata daha sıcak bakıyorum. ama sizden yorum almak istiyorum ne yapmalıyım ? Ercan bey baya bir ovulmuş. peki sizce olmalı mıyım? ne olur yardımcı olun..

Universiteye 110 kilo ile başladım. 55 kilo le bitiriyorum. Mezuniyetimde guzel gozukmek istiyorum. yaz aylarında kısa giyinmek istiyorum bende artık.