Kedi Isırması
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kedi Isırması
-
19-09-2022, 18:32:29Bugun unide her zaman sevdiğim bi kedi bacağımı ısırdı. Kedinin anormal bi durumu yoktu. Sadece bacaklarıma yapıştı, ben de ittirmek isteyince tırmıkla birlikte ısırdı ve bacağımda kesik gibi bi yara var, kan aktı. Unide ayak yıkamam mumkun olmadığı icin ıslak mendille geciştirdim ve derslere girince aklımdan cıktı, birilerine sormadım unideki kedilerin aşılanıp aşılanmadığını. Muhtemelen aşılanıyordur, cunku hoca oyle dedi ama bu kedi icin emin olamadığını soyledi. Şimdi acısı azalmış durumda, bi yara bandı yapıştırdım. Sizce doktora gitmeme gerek var mı? Size soruyorum, cunku 2 sene once yine kedi tırmalaması şikayetiyle gittim. 4 doz aşımı oldum, şimdi koruması geceli bikac ay oldu. Aşı olasım yok, cunku 2 sene onceki o aşıları yaptırdıktan sonra sağ kolum bir daha hic eskisi gibi olmadı. Sağ kolumu tırmalamıştı ve aşı olduktan sonra bi ağrı başladı, 2 sene gecti o ağrı bitmedi. Sadece o kolumda değil, butun vucuduma yayıldı. Gitmediğim doktor kalmadı. Son bir senedir bu hastalık hastalığımı yenmeye calışıyorum. Ağrılarla yaşamaya alıştım artık. Şimdi bi daha gidip yaptırırsam felc olmaktan korkuyorum. Cunku kuduz değilsen bile aşısı sana zarar veriyor gibi soylentiler vardı. Siz ne dersiniz?