merhabalar,
benim sağlık sorunum dışında işini iyi yapamayan, sevmeye sevmeye doktor olmuş kişilerle de problemim var!
Oncelikle acilen Avrupa Yakasında işini iyi yapan ve anlayışlı bir doktor bilen varsa hemen yarın gorunmek icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim idrarda hafif yanma sorunum vardı, doktora gittim bana tahlil verdi, yarın gel dedi. Ertesi gun cok fena iltihap var hemen antibiyotik yazıyorum dedi. Aşırı akıntı var dedim yaa o ovulasyondandır dedi. Hayır, ovulasyon donemimde bu kadar cok gelmiyo dedim. Ve konu orada kapandı.
Sonrasında sanırım antibiyotiğin bende yarattığı bağışıklık zayıflığından genital bolgemde ucuk cıktı. Benim bilincsiz pislik doktorum jinekolog olduğu halde surekli başından savıp bakmadığından, ayy bi kaşık suda boğulur yaa ozel hastane bir de, dermatologa gorundum ve o da herpes tanısı koydu.
Zaten moralim cok duşukken bu da uzerine beni depresyona sokmaya itti. Antibiyotik bittiğinde de gerizekalı jinekologum tamam temiz bir sorun kalmamış dedi. Şimdi de idrara cıkamıyorum. Zorluyorum zorluyorum azıcık cıkıyor sonra kasınca normal işeyebiliyorum. Artık sacma sapan doktorlara gorunmek istemiyorum. Acil doktor tavsiyenizi bekliyorum kızlar.
Herkese gecmiş olsun.
Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları idrara cıkamama
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları idrara cıkamama