Arkadaşlar merhaba.

Annem gecen Şubat ayında anevrizmayı kanaması sonucu ameliyat oldu sağ tarafına felc gelmişti ama halletmiştik Allah'a şukur. Sonra 2. Anevrizmayı var ameliyat etmeliyiz dediler 2 ay once ameliyat oldu bi sorun yoktu yoğun bakımdayken o gece bi kanama daha gecirmiş. Ardından beynin arka bolgesinde bir sorun var dendi bize 1.5 ay yoğun bakımda yattı. Enfeksiyonlar hareket kaybı bilinc kaybı derken annemi aniden servise indirmeye karar verdiler. 2 haftadır servisteyiz ama bize soyledikleri bundan sonra tamamen felc bakım hastası artık. Ama servise indikten sonra sol kolunda hareketle başladı sonra ayaklarında biraz biraz. Yutkunmayada başladı tukuruğunu yutabiliyor konuşamıyor ama gozleri ile evet hayır şeklinde anlaşıyoruz. Şimdi fizik tedavi ile denmeyeceksiniz diyorlar Gata ya yatırmaya calışıyoruz, daha once boyle olan goren var mı arkadaşlar onerileriniz sakın yapma dedikleriniz annemi 2 saatte bir cevirmemiz gerekiyor yatak yarası cıkmaması icin ama 110 kilo artık ne gucum kaldı ne sabrım. 2 yasında bir kızım var Bıraktım babaannesine goremiyorum da istanbulda yatıyor annem. Gata kesin alacak die birşey yok alırsa inşallah hayırlısı ile aylarca gene oradayız. Deneyimli goren duyan yorumlarınızı bekliyorum kızlar.