işte aradıklarınızdan biri de ağva balı ise doğru adres arı yetiştiriciliği ve arı balı uretimi yapan Ersin Kulahlı beyefendi oluyor
ersin bey ağva balı ureticisi urunleri cam kavanoz icerisinde uzerinde uretim izni ve barkodu bulunuyor ve ustelik tarım ve koy işleri bakanlığı onaylı aynı zamanda urettiği bal denetime tabi anlıyacağınız buradan bal alırken iciniz rahat şimdilik urettiği balı bolgeyi ziyaret eden misafirlerimizin hizmetine ve bolge halkına sunuyor yakın zamandada işleri biraz daha buyutmek istediğini soyluyor ve urettikleri balın kalitesini ben tattığımda ucretini sormaksızın 1 adet aldım sizlere tavsiyem damak tadınıza duşkunseniz ağva balını sofranızda gormelisiniz iddaa ediyorum kavonozda durduğu gibi durmuyor

iciniz ve cebiniz rahat cunku:
cebiniz rahat cunku : ağva balını makul bir fiyata evinize goture bilirsiniz.
sağlıklıdır cunku : cam kavonozda ve denetimlidir.
iciniz rahat cunku: uretim ve seri no bulunmaktadır.
lezzetlidir cunku : doğal ortamda katkı maddesi kullanılmaz.
iletişim adresi
Ersin Kulahlı
ağva balı ureticisi
0533 269 58 27
ağva sonmezler istikbal bayi yanı
Bal hakkında bir kac genel bilgi :
_tOKSURUĞE İYİ GELİYOR: Akşam yatağa yatmadan once bir miktar tukettiğinizde kuru oksuruğe bal ile yapılan şerbet iyi gelir.
_tNEZLE : Bal, limonla veya sutle icildiğinde nezlenin hırlı bir şekilde gecmesini sağlar.
_tİYİ BİR ZIRH GOREVİ USTLENİR: Antibakteriyel ozelliğinden dolayı icerisinde bakteri, mantar oluşmaz. Bircok gıda maddesi icinde bozulmadan korunabilir
_tMİDEYE GUCLENDİRİR: Baldaki şeker emilimi en kolay olan şeker olması ve Hazmı gerektirmediğinden kolayca kana karışır ve gecer.midedeki fazlalıkları dışarı atarak rahatlamanızı ve guclenmenizi sağlar
_tAĞRI KESİCİ OZELLİĞİ SAYESİNDE: Balın bilhassa buharı ağrı ve sızıyı birkac dakika icinde dindirmeye başlar. mutlaka denemelisiniz
008_t (1)GOZLERİNİZE BAKIM YAPAR : Gozun gorme gucunu arttırır. Nar suyu ile karıştırıldığında goze surme gibi cekilirse gozun keskin gormesini sağlar.
KAN YAPAR : Kan yapıcı ozelliğinin yanında hastalıktan yeni kalkmışlara kuvvet vererek hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar
DAMARLARINIZI ACAR : Diğer şekerlerin tersine oksijen ile reaksiyona girdiğinde tam yanma meydana geldiği icin kanda daha az atık madde bırakır. Kalp adelesine faaliyet ve zindelik vermesiyle Kalp Hastalarına faydalıdır.
ROMATİZMAYA İYİ GELİR: Romatizmal hastalıklarda haricen kullanmak hastayı kısa surede iyileştirir.
ŞİŞMANLIĞI ENGELLER: Bal icerdiği enzimler sayesinde şişmanlığı onler. Bilhassa ılık bal şerbetinin zayıflatıcı ozelliği vardır.
BAL DİŞLERİNİZİ KORUR: Diğer tatlı ve meyvelerin aksine bal dişleri ve diş etlerini temizleyerek curuk oluşumunu engeller. Dişleri ve diş etlerini mikroplardan korur,ağız icerisindeki yaraları tedavi eder. doğal bir diş macunudur.
YARA VE İLTİHAPLARA İYİ GELİR : gunumuzde modern tıpta ameliyat yaralarında bal kullanıldığı bilinmektedir balın laboratuar şartlarında ozellikle boğaz iltihaplarında kendini gosteren Kalbi Tutacoli mikropları ile Candida Albicans isimli mantarlar uzerinde balın etkili olduğunu gozluyorlar. İnhibin mikropların uremesini de onler.
tKARIN AĞRISI GİDERİCİ : Karın ağrısını gecirir. Bal şerbeti karın ağrılarını cok kısa bir sure icerisinde dindirebilirsiniz.
020_tİDRAR PROBLEMLERİNE CARE : İdrar sokturerek mesane yollarını temizler. İltihabını giderir.
022_tCİLDİ GUZELLEŞTİRİR: Vucuda bal ile masaj yapılırsa cilt yumuşar. Yuze maske şeklinde surulurse cilde canlılık verir ve tazeler.
033_tAKNEYE FAYDALI : iki corba kaşığı bal iki corba kaşığı sut limon suyundan oluşan karışımın surulmesi faydalıdır.
ve sayamayacağımız daha bir cok faydası bulunuyor sizde ağvaya geldiğinizde mutlaka tadına bakmalısınız.