Masturbasyonun zararları ile başlıyorum arkadaslar
Masturbasyon yorgunluk hissi verir ozellikle calısan insanlar icin sıkıntılı olabilir ogrenciler icinde buyuk sıkıntı yaratabir.Ayrıca yapılan bilimsel araştırmalarda ice kapanıklıga cekingenlige asosyallige yol actıgı soyleniyor.Hergun masturbasyon yapan 100 kişi uzerinden yaptıgım arastırmada bunların 75 kişişinin kendini asosyal toplumdan uzak hissettigini soyledi.Cevre ile uyumsuzluk başarısızlık ozguven eksikligi yapar.
Her bir masturbasyonda vucudumuz icin gerekli olan enerjinin cogunu kaybetmiş oluruz.Uyku duzensizligine yol acar.Unutkanlık dikkatsizlik ve protein kaybı yaratır..
Şimdi yaptıgım araştırmada sizlere gercek yaşanmış bir oykuyu anlatacagım.İsimleri ve olayları gercek isimler ile vermeyecegim anlatacagım kişinin ismi Omer olsun.Bu olayı kendi agzından dinledigim gibi yazıyorum
İsmim Omer Lise 1. sınıfa gidiyorum.1.55 boyunda 50kg agırlıgında kahverengi gozlu asla yalan soylemeyi sevmeyen bir karaktere sahibim.Liseye basladıgım ilk sene hicbir sorunu olmayan derslerinde gayet başarılı hatta teşekkur belgesi almış bir ogrenci idim.Ne olduysa lise 2. sınıfa gecmemle birlikte oldu.Artık her zaman masturbasyon yapıp kızları dusunmeye baslamıstım.Kızlardan baska aklımda hicbirsey yoktu gece gunduz artık bu işi yapmaya baslamıstım.Bana yol gosteren bu abimin de sizlere anlattıgı gibi cevre ile ilişkim kesilmiş asosyal biri haline gelmiştim.Sınıfta hic arkadaşım kalmamıştı.Herkes beni yavaş yavaş dışlamaya başladı.Artık benimle dalga gecmeye baslıyorlar arkamdan konusuyorlardı...
işte bir anısını anlatıyor Omer..
Tenefuslerde hep arka sırada tek basıma oturuyor kımseyle konusmuyorum.Derste kagıt atıyorlar ustume..el şakası yapıyorlar..Sınıfta bi psikopat var en arka sırada oturup kızlarla konusuyor benı cagırdı yanına gittim bana neden bana selam vermedin dedi tokat attı kızlar felan gulduler ezik felan dediler bende rezil olmamak icin acımadı dedim.tuvalete gittim sınıfa geldigimde butun defterlerimi cope atmışlar,yururken ceketime tukuruyorlar gizlice ceketi bi cıkarıyorum tukuruk icinde..
ama bunlara artık dur demenin zamanı vardı.butun gun masturbasyon yapıp sınıftakılerle ugrasıyordum...lise 3 oldu lise 4 oldu hala aynı ve liseyi bu sıkıntılı br şekilde atlattım ama bendekı masturbasyon hala bitmedi.buna bi dur demem lazımdım.en sonunda 2 gune bır sonra 5 gune bır sonradaa haftada 1 e ındırdım sonra hıc yapmamaya basladım ayda bır anca..
ve gercektende bu uzerımdekı asosyalıgın dustugunu o zaman anladım.suan gercekten durumum cok ıyı eskı lise arkadaslarım bile benım bu halime şaşırıyor..
------------
Omerin hikayesi boyle bire bir anlattım.
ve başka bir kişiden bir soz daha
''Masturbasyon yaptıktan sonra kendimi cok pişman hissediyorum.Bence herkes masturbasyonu haftada 1 e ındırmeli '' (Turgay C. )
ve universitede okuyan yakın bir tanıdıgımın goruslerı
''Masturbasyon yapınca bi anda yoruluyorum ne ders calısma istegi kalıyor ne de okuma istegi..Ben bunu bu yuzden haftada 1 e ındırdım''
Baska bır kısı ıse
''Ben kendi iradem ile masturbasyonu bıraktım,ihtiyac olmadıgını anladım kontrol edilebilir bir durum''( Mustafa Y.)
Masturbayon ve İnsan
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Masturbayon ve İnsan