Gunde ortalama 25 civarı sigara iciyorum. Bu miktar beni rahatsız etmiyordu ama ustumun saclarımın kokması beni cileden cıkartıyordu ama yinede katlanıyordum işte.
Cevremdeki coğu tiryaki sigaradan kurtulmak istiyor ama başaramıyordu. Bende kendimde bu iradeyi gormediğim icin bırakma gibi bir duşuncem olmadı acıkcası. Bu gun bi arkadaşımın iş yerine uğradım. Oda surekli sigarayı bırakmaya calışıyor kurtulamıyordu.Nikotin sakızı almış bununla birlikte gunde 4 tane filn iciyorum diyordu

Arkadaşımın nikotin bantlarının daha yararlı olduğundan filn bahsetti ve konuştuk ve hangi duşunceyle hareket ettim bilmiyorum en yakındaki eczaneye giderek aldım nikotin bandı. Eve gittim kullanım talimatini okudum. Yan etkilerini okudum en azından sigaradan daha zararlı olamaz dedim en sonunda

Neyse aldık madem kullanacağım dedim ve saat 14 de son sigaramı turk kahvesi eşiliğinde buyuk bir keyifle tukettim

İlerleyen saatlerde canım sigara istemediğini ağzımı meşgul edecek birşeylerin eksikliğini hissediyordum. Kendimi cok boş hissediyordum yaşadığım tek sıkıntı alışkın olduğum hareketleri yapmamamdı. Şu an tek sıkıntı surekli ağzıma yiyecek birşeyler goturme isteği ile boğuşuyorum. Aromalı sakızlar aldım ama onlarda sıkıyor yanında fındık fıstık meyva suyu aldım. Bırakana kadar kesin kilo alacağım 5-6 kilo alsam goz yumacağım artık.
Nikotin bandının yan etkileri olarakta. Bandı yapıştırdığım yerde yanma ve kaşınma hissi oluyor arada. Neden bilmiyorum ama o kolumda biraz ağrı var ve arada kriz geliyor ama kısa sureli oluyor.
bu sureci gunluk olarak burada paylaşacağım sigartayı bırakmaya niyetli olan herkese Allah kolaylık versin.