Gozde arpacık
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gozde arpacık
-
19-09-2022, 18:04:11Herkese selamlar konuyu doğru yerdemi actım bilmiyorum ama benim problemim kızımın gozundeki arpacıklardı.gitmediğim doktor kalmadı iki gozundede vardı sol gozundeki sağ gozundekine gore daha buyuktu en ufak bir soğuk algınlığında hemen arpacıkları kıpkırmızı kocaman şişiyordu gozunu acamıyor oraya dokundurtmuyor gece bile yuzustu yatsa acıdan uyanıyordu.kullanmadığım goz damlası krem kalmadı derken internette ordan oraya gezerken arpacıkla alakalı bi yazı gozume carptı hani hepimizin cocuklarımıza kullandığımız cok guzel kokan cocuk şampuanı varya ismini vermek serbestmi bilmiyorum hani d...n olan onunla her banyoda cocuğun yada kişinin arpacıklı goze bir dakika kadar duşta gozune kopurterek ovarsa bundan kurtulunabileceği yazıyordu bende o yazıyı okudum okuyalı bunu kızı her banyoya kattığımda yapıyorum yaklaşık bir seneyi biraz gecti ve sonuc daha az olan arpacığı tamamen gecti daha buyuk olansa yuzde seksen oranında yokoldu maşaallah.bilmem ben buna kalbimi tuttum inandım ondan gecti bilmem gececeği vardı gecti.işte boyle bu konuyla ilgili sıkıntısı olan varsa biz boyle bir cozum bulduk tavsiye edilir sevgiler