bundan once defalarca sıgarayı bırakmaya calıştım azaltarak sadece yatarken icerek yada yemeklerden sonra şunu soylemeliyim ki hepsi boooşşş.... bundan aylar once bu adamın ismini duydum ve nişanlımla kitabini almaya karar verdik ve 1tane aldık once ben okuycam sonrada ona vercektim ama hep okumayı erteledim cunku hem cok bırakmak istiyodum ama cokta korkuyodum tum umudum kitaptı ya okuyumta bırakamazsam diye ve şunu soylemeliyimki kitabı okumadım ama kendime guvenimin son nokta olduğu bir an int actım ve araştırırken allen carın videolarının da olduğunu gordum hic sıkılmadan dikkatlice dinledim tamamen sıgara icen bizlerle icmeyenlerin farkını gordum aslında okadarda zor değilmiş sağlıklı olmanın para biriktirmenin zewki apayrı ve ozelliklede bir bayan olarak o pis kokuyla dolaşmanın nekadar iğrenc olduğunu şuan anladım ben 22 yaşımdayım ve orta2den beri sigara iciyorum yani bir kac aydır icen biri değilim yanlış anlamayın ben bıraktıysam sizlerde bırakırsınız izleyin arkadaşlar bişey kaybetmeyiz aksine kazanıyoruz....WE İZLEDİKTEN SONRA DUŞUNCELERİMİZİ PAYLAŞALIM.....SİGARASIZ SAĞLIKLI GUNLER ........WİDEO İCİNDE BEN GOOGLEYE ALLEN CAR VİDEO YAZDIM CIKTI:icelim::umursamaz:
BİRAZ UZUN OLDU AMA BIRAKMANIN VERDİĞİ COŞKU + YARDIM ETME HEWESİ
Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım