Merhaba;
1 Hafta once Karın gerdirme ve Goğus buyutme ameliyatı oldum. Kilolu değildim ancak doktorumdan 10 yıl once yaptığım doğumda karın kasımın tam ortadan yarıldığı/catladığı ve karnımdaki yavrulamış gobek deliği ve diğer catlaklar gibi deforme goruntunun bir sebebinin de bu olduğunu oğrendim.
Ameliyat sonrası ilk gunler rahattım..
Karın yerine goğuslerimde zorlayıcı ağrılar hissettim.
Ameliyatın 3. gunu karnımdaki drenler cekildi ve uzeribe tensoplast diye aşırı yapışkanlı bir sargı bezi gerdirilerek karın ve bel bolgem desteklendi. bu sargı beni cok rahatlattı ve hareket kabiliyetimi %150 arttırdı. Ancak yine de tam olarak dik duramıyordum. tam YENİ gobek deliğimin olduğu bolgede enine bir cokme vardı. ben altını ve ustunu odemli zannederek bu cokme ile cok kafamı yormadım cunku zaten goğus ağrılarım beni mahvediyordu.
Ameliyatın 5.6. gunlerinde cok uzub sure ayakta durabiliyor ve hatta arkadaşımla dışarıya kahve icmeye cıkabiliyordum.
Bugun 7. gun ve bu yapışkanlı sargı bezini artık banyo da yapabilmek icin cıkarmak zorunda kaldım.
Şimdi ise Korkunc derecede şiddetli bir gobek deliği cekilmesi gibi bir ağrı hissediyorum. Yatağa cakıldım. Ayağa kalktığımda gobek deliğim icerden cekiliyor gibi oluyor. kesinlikle doğrulamıyorum.
Ağrı kesicilerin 2şer 3er yuttum faydası yok.
Artık işime donmeliyken karşıma cıkan bu ağrı moralimi alt ust etti.
Gobek deliğim ameliyatta yeniden yapıldı. ama bu cekme nedir bana bir sebebini acıklayabilen ve gecici olabileceğine beni inandırabilen cıkarsa dunyada bundan daha buyuk bir iyilik yoktur benim icin.
Karın gerdirme ve Goğus Buyutme Ameliyatı oldum (1 Hafta Once)
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Karın gerdirme ve Goğus Buyutme Ameliyatı oldum (1 Hafta Once)