Selam milllet yi e fenalardayim bende bağırsak irritabl var.
Size en itisi hikayemi anlatayım. Benim zaten mide problemim vardı. Boyle Karnım kocaman şişer 9 aylik hamile gbi gezerim. Ve
5 dk icinde dumduz olan karnim bu hale gelir. Bu sene ise gezen ağrı bi birsey yaşadım karnim midem karnimin sağ ve sol yanları ağrıyor. Ağrı oradan belime geciyor oradan sirtima gecmesiyle kambur gbi kalıyorum. Ve sancilardan surekli ağrı ve kivranma hali. Doktora gttim bağırsak irritabl dedi. Strestenmis ama bu ağrı adamı strese sokar. Tam 1.5 ay surekli yattım sonraki 1.5 ayda hafif duzelmeler başladı tabi ben yemek bile yiyemiyorum agridan 10 kiloya kadar verdim şimdide ustune bi 5 kilo daha verdim. Ayni zamanda psikiyatriyede gitmeye başladım. Bende hafif panik atak. Obsesif Kompulsif, anksiyete, dikkat eksikliği vs vs vs vardır antidepresan tedevisinede başladım. Tabi o sırada ben endoskopi kolonoskopi hepsiniide oldum. Şukur bağırsaklarda pekk bişi yokda. Sadece midede gastrit ve reflu var. Her şeye yememe icmeme dikkat ederim. Gecenlerde biraz portkl yedim ki artik pek yemiyrdum irritabl dan dolayı. Birde sevgilim askerde sınav dertleri derken yime şişmiş hamile gibi geziyorum. Boyle olmayida gectim midemjn sisligi sırt bel ağrılarımı tetiklemese ahhh ne iyi olurdu
Kadınlar Kulubu Mobil uygulaması kullanılarak gonderilmiştir.
Yar bana bir careeeeee
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yar bana bir careeeeee