Arkadaşlar 2 hafta once kıl donmesinden ameliyat oldum .. yaklasık 5-6 aydır boyle bir problemim vardı internetten cok fazla arastırdım .
Ameliyata 12 den sonra bişey yemeden gittim daha sonra ameliyata hazırlanıp ameliyathaneye alındım . once serumdan bi igne yaptılar ignenin basımı dondurucegini soylediler Daha sonra oturup bacaklarımı uzattım belime jel gibi bişey surup igne vurdular ignenin acısı abartıldıgı kadar degildi . Serumun acısını daha cok hissetmiştim sonra bacaklarımın uyusucagını soylediler . Bu sırada surekli tansiyonumu olcen alet kolumda takılıydı. ameliyat cok kısa surdu . en son doktor bitti kapatıyoruz demişti Ameliyathaneden cıkarıldıgımda duz yattım ve hastanede bi gun kaldım. 3 tane serum takıldı ameliyattan sonra pek bir agrım olmadı saat 11de ameliyatım bitmişti aksam 7 gibi agrı hissettim ... Agrım basladıgında seruma agrı kesici bi igne yapmıslardı sabah oldugunda ayaga kalkıp tuvalete gıtmıstım ameliyattan sonra 10 gun yan ya da yuz ustu yattım . Fakat kalkıp yuruyodum cok fazla agrım olmadı . hatta hic olmadı dicek kadar azdı . taburcu oldugum gunden 10 gun sonra dikişlerim alındı 3 dikişim vardı ayrı ayrı ilk hissetmedim ama 3. de cok fazla accıdı ama cok fazla abartılı bi agrı olmuyor arkadaslar suan yaram kapanıyor gibi ustune oturabiliyorum herangi bir agrı ya da acı yok . boyle bi rahatsızlıgı olanların cok fazla buyumeden aldırmalarını tavsiye ederim. Benim ki fındık kadar bişeydi ...