Uroloji Uzmanı Erdal Kalcı icin yorumlar
Sağlık0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uroloji Uzmanı Erdal Kalcı icin yorumlar
-
19-09-2022, 17:17:00Balıkesirde yaşayan arkadaşlar sizlerle cok değer verdiğim bir doktorumu tanıtmak ve tartışmak icin bu konuyu acıyorum. Operator Doktor Erdal Beye eşim varikosel ameliyatı oldu. Cocuğumuz olmadığından kendisine kadın doğum uzmanımızın tavsiyesi ile gittik. Sonuclarımızı inceledi, eksik tahlillerimizi istedi ve eşimide muayene ettikten sonra mikrocerrahi ile varijkosel ameliyatı olmamız gerektiğini soyledi. Şansımızı, ameliyatta ve sonrasında neler olabileceği konusunda bizleri oldukca iyi bir şekilde aydınlattı. Sorduğumuz butun soruları ictenlikle ve sabırla yanıtladı. Kendisine cok guvendik ve ameliyat olduk. Ameliyatttan 6 ay sonra hamile kaldım. Cok sevincli olduğumdan bunları sizlerle paylaşmak istedim. Erdal Kalcı bey eşimin bir yakını bayana da idrar kacırma şikayetleri ,icin basit bir ameliyat yapmış Hastanede oda bizim gibi sadece bir gun kalmış ve şu anda cok iyiymiş. Hic idrar kacırması yokmuş. Doktor beyi ozellikle cocuk isteyen butun arkadaşlara oneririm. Hoşcakalın.