Kronik urtikere kesin tedavi yontemi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kronik urtikere kesin tedavi yontemi
-
19-09-2022, 17:16:19Selam arkadaşlarım..kronik urtiker şikayetlerinizi okudukca aklıma 9 ay onceye kdr yaşadığım o innaılmaz hastalık geldi aklıma .3 yıldır ne cektiğimi bır ben bılır bırde allah...şimdı allaha şukur urtikerden eser kalmadı umarım bırdahada cıkmaz....hastalığım ılk 3 sene once eylul ayında marketten satın aldığım Nıvea vucut losyonunu kullanmakla başladı .daha kremı vucuduma kullanır kullanmaz yarım saat surmeden butun vucudum denız anası kabarığı gbı yanmaya kaşınmaya ve kabarmaya başladı..amma ne kaşıntı duramıyordum yerımde.bacaklarım kalca belım butun heryerımı sarmıştı bu kabarıklık ..neyseki bıkac saat sora gectı ve 1 ay cıkmadı .aynı ay sonunda bu hastalığa resmen yakalanmş oldum..evet artık gecmek bılmıordu hergun ama hergun kabarıklar, kaşıntı ve odem..icmediğim antihistaminik,vurulmadığım kortizon iğnesi kalmadı gittiğim doktorlar resmen dalga gecer gıbı ne zaman gececegı bellı dıl deyıp bı hapla yolluyolardı benı..şaka gbıydı artık ılaclar bağışıklık yapmıştı fayda bile etmıyordu...vucudum dahıl gozum dudağım arı sokmuş gibi şişiyordu...ağlamaktan ve vucudumu o halde gormekten aynalara bakamaz hale gelmiştim..sosyal hayatım sıfır olmuştu..işten cıkmak zorunda bıle kaldım o kdr kotuydum..birgun adana başkent eğitim ve araştrma hastanesıne gittim.deri testlerı yapıldı temız cıktı..docent doktorum bana şimdı sıze tavsıye edeceğim 2 ilacı yazdı.SEMPREX VE CETRYN.semprexı gunde 3defa cetrynı gece yatarken 1 defa 1 ay boyunca aralıksız kullandımm..AMA bu ılaclara başlerken dişimde cruk vardı ve cekilecektı dıye aynı donemlerde ORNİSİD FORD isimlı antıbıyotığıde bıtene kdr kullandım..antıbıyotıkte vucuttakı enfeksıyonların olmesıne yol acıor bılıorsunuz...evet ve ben bu ılacları aldıktan 3 gun sora etkısını gosterdı 1 ay kullandım ve aslaa urtikerden eser kalmadıı..tavsıye ettgm ılacları kullanın ınşallah sııznkıde gececektır..iyigunlerkaydirigubbakcemile2kaydirigu bbakcemile2