Arkadaşlar bugun başıma gelen bi olayı soracağım size. Şimdi dun gece yatmadan once goz makyajımı siliyordum sonra gozlerimn altı kızardı yanmaya başladı neyse pamuğu fazla bastırdım heralde tahriş oldu diye duşundum, sonra sabahada arkadaşımla denize gidecektim kızarmasın diye bepanthen krem surdum ve uyudum sabah denize gittik ve yuzume guneş kremi surerken goZume kactı yandı sildim hemn ıslak mendille falan ama gecti denize grdim yuzum ıslandıkca gozume kactı sanırım o guneş kremi ve denizin ortasında acamadım gozumu o nasıl bir yanmaydı ama karaya kadar gozum kapalı yuzdum sonra hemen wc ye gidip soğuk suyla yıkadım ve acabildim goZumu sonunda ama yaşlar akmaya devam ediyor tabi gozumden goz kapaklarım şişti altları şişti ağlamış gibi gozukuyordum.eve geldiğimde annem bu goz nezlesi dedi anlamadım sizce goz nezlesi mi bu yoksa guneş kreminden mi yoksa denzeen falan mikrop mu kaptım ne yapmam gerekir nasıl gecer bu.cay suyunu pamuğa dokup gozumde beklettim ama hala yanıyor bole bi durum başına gelen var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gonderildi
Yardımmmm
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Yardımmmm