Kızlar eğer faydam olursa mutlu olurum..bunun caresini Allah vermiş, bize de paylaşmak duşer.. babamda rosa hastalığı vardı burnu ve yanaklarında sivilceler cıkıyordu.. universite hastanesinde bir suru tetkik yapıldı ilac kullandı gecmedi. biyopsi aldılar. rosa nedeniyle antibiyotik kullandı hatta bi ara roacutane diye bi hap var onu da vermiş doktor.Cok tehlikeli bi ilac. kullanma dedim..profesorlere bile gitti. neyse velhasıl kelam, doktor bu gecmeyecek ve barışık yaşayacaksın demişti. tam umidi yitirmeye başlarken amcam sarı kantaron yağını kullanmasını onerdi. babam duzenli olarak her akşam pamuğu yağa iyice batırır ve 20 dakka burnunda bekletirdi. derken mucize oldu ve 2 AYDA HİC BİR ŞEY KALMADI YUZUNDE.. ara sıra kullanırdı yine tekrarlamasın diye artık onu da bıraktı hic kullanmıyor. yalnız babam şunu da soyluyor yanımda şu an

ben Adanada akrabama yaptırdım yağı.. ev yapımıydı diyor.. eğer bulurlarsa hakikisini bulsunlar, uyduruk yağlardan almasınlar diyor.. Allah şifa versin hepinize. her hangi bir sorunuz olursa da yanıtlayabilirim...
****dip not: rosa hastalığının ceşitlerinin olduğunu duymuştum. ama kantaron oyle bir şifa ki yaraya bereye her turlu derde deva, cilt yeniliyor oncelikle..ama iyileştirici ozelliğinden dolayı rosanın ceşitlerini ayırt edeceğini sanmıyorum..