Merhabalar bu yazımda sizlere etkisi kanıtlanmış ve oldukca populer olan bir e-kitabı soru-cevap şeklinde tanıtacağım. Bu kitap bircok dile tercume edilmiş ve bircok ulkede insanların başarıya ulaşmasını sağlamış bir boy uzatma kitabıdır. Cok fazla uzatmadan kitabı sizlere soru-cevap şeklinde tanıtmak istiyorum.
Nedir bu kitap? ne işe yarar?
Bu kitap profesyonel insanlar tarafından hazırlanan ve boy uzamasının en sağlıklı ve en doğal yollarla gercekleşmesini sağlayan boy uzatma formulu adında bir e-kitaptır. Bu urun sayesinde 6 haftada 7 cm boy uzatmak mumkundur.
e-kitap nedir? okumak icin ne gereklidir?
Elektronik kitap anlamına gelen e-kitap, elektronik cihazlar aracılığıyla(bilgisayar, tablet, telefon vb.) okunan, icerisinde yazı, resim, video ve resim bulunabilen zengin bir kitap bicimidir. E-kitapları okuyabilmek icin bilgisayar, telefon veya tablet gibi cihazlardan herhangi birinin olması yeterlidir. E-kitaplar aynı zamanda ceşitli oyun konsolları tarafından da okunabilmektedir.
Yetişkin olmama rağmen bu kitap benim de boyumu uzatmama yardımcı olabilir mi?
Normal şartlar altında ergenlik cağını gecen insanların boy uzaması durmaktadır. Fakat ceşitli bilimsel araştırmalar ve bazı egzersizler sonucunda yetişkin olsanız bile uzamanız mumkundur. Kısacası hangi yaşta olursanız olun bu kitap sayesinde boyunuzu doğal yollarla uzatabileceksiniz.
Peki bu kitabın boy uzatma garantisi var mı? neye gore guveneceğim ben bu kitaba?
Tabii ki var. Bu urunun sahibi kitabına o kadar cok guveniyor ki 60 gun icerisinde boyunuz uzamazsa, paranızı koşulsuz bir şekilde size %100 iade ediyor. Yani siz bu urunu satın alırsanız boyunuz uzayacak, eğer uzamazsa da hicbir kaybınız olmayacak ve paranızı hicbir kesinti olmadan geri alabileceksiniz. Bugune kadar bu kitap %94 başarı oranı ile uygulanmış bir kitaptır ve herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır.
Kitabın fiyatı hakkında ve odeme yolları hakkında bilgi verir misiniz?
Kitap 72 TL değerinde. Kredi kartı, banka havalesi ve paypal odeme kanalları ile %100 guvenli bir şekilde odeme yapabilirsiniz. Ayrıca sayfanın altında vereceğim indirim kuponu ile sadece sizlere ozel %10 indirim kuponu ile urunu 65 liraya satın alabileceksiniz.
Peki odeme yapmak guvenli mi?
Tabii ki guvenli. Urunun satış sayfası SSL sertifikası ile şifrelenmiştir. Dolayısıyla hic kimseye kredi kartınızın ya da sizin bilgileriniz verilmez. Tum odemeleriniz Clickmerkez guvencesindedir.
Odeme yaptıktan sonra urunu nasıl teslim alacağım?
Urun e-kitap formatında olduğundan kredi kartıyla ve paypal ile odeme yaptığınız taktirde odeme işleminden hemen sonra indirme linki ekrana gelecek o linke tıklayarak urunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca e-posta adresinize de urunun indirme linki gonderilecektir. Havale ile odeme yaparsanız odemeniz onaylandıktan sonra urunun indirme linki e-posta adresinize gonderilir. Kısacası girdiğiniz e-posta adresinin doğru olması cok cok onemlidir. Eğer e-posta adresiniz doğru değilse urun elinize ulaşamaz.
Boyumun uzun olması bana ne kazandıracak?
Boyu uzun olan insanlar diğer insanlara gore daha ozguvenli ve daha mutludurlar. Ayrıca spor etkinliklerinde ve fiziksel faaliyetlerde boyu uzun olan insanlar her daim daha avantajlıdır. Daha mutlu olmak elinizdeyken neden mutsuz kalasınız ki?
Urunun tanıtım ve satış sayfasına nasıl ulaşabilirim?
Urunun tanıtım sayfasına ulaşmak icin buraya tıklayabilirsiniz. Urunu satın almak icin de tanıtım sayfasının en altına gelip oradaki bağlantıya tıklayarak guvenli satış sayfasına ulaşabilirsiniz.
Kullanan kişiler memnunlar mı?
Urunun sitesinde bircok memnun kullanıcıyı gorebilirsiniz ama ben buraya birkac kişiyi eklemek istiyorum.
Jeremy, 21 yaşında, ABD - New York
Nicole, 31 yaşında, ABD - Kenosha
Mike, 31 yaşında, ABD - Pittshburg
Yukarıda fotoğraflarını paylaştığım kişiler de boy uzatma formulu kitabını uygulamadan once boylarından şikayetci insanlardı fakat kitabı uyguladıktan sonra daha mutlu birer insana donuştuler. Kitabın sitesinde daha fazla yorum ve daha fazla fotoğraf var. Dilerseniz oradan da bakabilirsiniz.
%10 indirim kuponu verecektin hani nerede?
Odeme sayfasına giderek NTJ-SK0AK-10 bu kodu kupon kodu yerine yazarsanız %10 indirim kazanmış olacaksınız.
Boy uzatma formulu kitabının tanıtım ve satış sayfasına ulaşmak icin https://goo.gl/3yaRPY bu adrese tıklayabilirsiniz.
Bugune kadar bu urun hakkında onlarca olumlu yorumla karşılaştım ve size de bu urunu tanıtmak istedim. Urunle ilgili herhangi bir sorununuz ya da sorunuz olursa lutfen cekinmeden yorum kısmından bana ulaşınız. Mutlu gunler dilerim...
Kaynak: boyuzatmablogu.blogspot.com/2014/02/boy-uzatma-formulu-kitab-ile-boyunuzu.html
Boy uzatma formulu kitabı - 6 haftada 7cm uzayın!
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Boy uzatma formulu kitabı - 6 haftada 7cm uzayın!