Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Uroloji tavsiyesi.
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Uroloji tavsiyesi.
-
19-09-2022, 17:04:10Oncelikle merhabalar. Konu doğru yere taşınır diyerek burada actım. Bilgisi olan arkadaşlardan İstanbulda bildiğiniz iyi bir Uroloji Uzmanı varmıdır? Konuya gelecek olursak, kızkardeşim 7 yıllık evli. Eşi ile ilk 3-4 yıl her şey yolundayken (cinsellik) son yılları yavaş yavaş son bulmaya başladı. Neredeyse 3-6 ay kadar bir ara. Kardeşim evlat aşkıyla tutuşuyor ve tabii ki eşide. Birliktelik olmadan cocuk olmaz bunu da biliyoruz. 1 yıl kadar once Tup Bebek denemesi yapıldı, sonuc negatif. Son olarak kardeşimin FSH idi sanırım yuksek cıkmış, yumurta rezervi neredeyse yok gibi. Yani 1 yumurta bir umuttur amma velakin sıkıntı ortada.Doktora gittiler, eşi ilac kullanmış ama dediğim gibi 2-4 ay daha da uzayan birlikte olamama durumları hala devam etmekte. Kardeşim şu anda Psikiyatri tarafından verilmiş ilac kullanıyor. Bende belki burada bu sıkıntıları yaşamış ya da duymuş arkadaşlardan bir umut yardım, bir doktor arıyorum. Teşekkurler. cıkmam gerekiyor, oğlumu kreşten alacağım.