Merhaba canlar...
Uzun zaman sonra nihayet sizlere birkac kelam karalayacağım inşaallah...
Herşeyden once İnziva albumune gostermiş olduğunuz ilgiden oturu hepinize ayrı ayrı teşekkuru borc bilirim orijinal album alarak beni desteklemeniz sırtım dik olarak durmama azami yardımcı oldu...Ben bu bakımdan şanslıyım cunku bircoğunuz İnziva albumunde koluma girdi...Meyvelerim beğenildi ben de 1 yılda yetiştirdiğim meyvelerin sevilmesine sevindim...Yaradan guc verdikce daha iyisi icin uretime devam ediyoruz...
Albumun ilk klibi ''Bir Dilek Hakkı'' videosu acıkcası tahminimden fazla izlendi,klip benim cok icime sinen bir iş oldu zaten icime sinmeyen hicbirşeyi sizle tanıştırmaktan hoşlanmıyorum..Klipteki maskelerin ne anlam ifade ettiği biraz soru işareti yarattı..Muzikte son donemde artan kirliliğe atfen boyle bir tema uzerine gittik muzisyen arkadaşlar herşeyi canlı caldı emek verilmiş bir klip oldu sonucu da hoş oldu...Şuanda Zor İş adlı parcanın videosunun montajı suruyor umarım yakında izler keyifleniriz...Ben de bizlerden yeni birşeyler bekliyorum tıpkı sizler gibi...yeni kan,taze kan iyi geliyor..
Ve turneyi de gozunden vurduk...
2008 turnesi macerasını da hayırlısıyla sonlandırdık Kocaeli ile cok guzel bir giriş yaptık turneye..Şarkılarıma edilen eşliğin dozajı beni cok sevindirdi yine tahminimin uzerinde eğlendim,cunku sizler eğlendiniyordunuz bunu gormek herşeye bedel..ardından Sakarya muhteşemdi bu turnenin yıldızıydı.Takiben Konya ve Kayseri her yılki guzelliğini yine korudu,Mevlana şekeri,Mevlana vesairesi derken 2 kişi gidip 3 kişi donduk sankiKonya ve Kayseri halkına teşekkurler bizi cok sıcak karşılıyorlar her sene...Antakya ve Gaziantep macerasına gelince yine sizlerle muhteşem bir uyum icinde seti sonlandırmak bana odul gibi geldi cunku Turkiye kocaman bir ulke ve ulaşabildiğimiz her ilde sevgisini en icten şekilde gosteren,şarkılarımıza eşlik eden sizler ve sizin halleriniz benim odulum.Bundan daha guzel bir odul olamaz...Etki-tepki yerini muhafaza etti cok şukur..
Ve İzmir turnenin en coşkulu şehri idi.Yılın konseri tebriği İzmir'e... Download bolumunde kaliteli olmasada 26 dakikası verilmiş ne kadar mutlu olduğum belli cok teşekkurler İzmir işte konser işte ezber işte siz+biz=Rap...
İzmir'den yola cıktık Muğlaya vardığımızda hayal kırıklığı yaşadık salonda ''a'' deseniz 4 saniye a sesinin yankıları suruyordu...Bodrum konseri iptali nedeniyle en yakın yer olarak Muğla'nın turneye girmesini cok istemiştim cunku hevesin kursakta kalması ne demek bilirim bunu hemen telafi etmek istedik fakat 2.ye boyle birşey oldu artık kısmet diyelim inşaallah başka bahara...
Ankara'ya gelince en kalabalık turne konseri olmasına rağmen heyecan bakımından sonuk kaldı...Bu bizi şaşırttı...Sago sahnedeykense sanki bayanların sesi erkekleri bastırmıştı benim acımdan da Ankara'nın bayanları bu yıl beylerine nazaran daha coşkuluydu beyler darılmasın ama onlarında hakkını yiyemem
Rize'ye gitmek cok istediğim birşeydi ve o da nasip oldu cok şukur gercekten kulturlerini yaşıyorlar sokaklarda hep horon sesleri vardı bpmleri hayli yuksek 9 olduktan sonra ise tek bir cıt cıkmadı..konser de cok guzeldi elbet Rize'de de herkes ışıl ışıldı...nihayet bu sene Rize halkıyla da buluşabildik,caylarını icebildik
Rize'den Samsun'a 4-5 saatlik yolu 9 saatte gittik arabada oturmaktan kendimi cenin gibi hissetmeye başladım 2 kere lastiğimiz patladı ama niye patladı soyleyeyim
Dedim ki şofore kac saattir abi yolumuz? dedi 4-5 saatte gideriz dedim aman abi inşaallah de,tabi inşaallah dedi..Yılmaz abinin telefon caldı sesci arkadaşlar aradı kalacakları otelin adını sordular Yılmaz abi de siz gidin bunları duşunmeyin biz zaten sizden once varırız dedi kapattı ..Abi dedim inşaallah de Allah korusun birşey olur varamayız falan Yılmaz abi demez mi bunun inşallahı maşaallahı yok 4 saate varırız)) oldu 4 saat 9 saat 2 kere lastik patladı ses sistemi araca yuklu olduğundan kroki aracı kaldırmadı dağ başına servis saatler sonra geldi vs.şukur ki 2. patlak Samsun sınırında peydah oldu da bir aracla otele vardık biraz dinlenip soundcheck konser ...
Samsun toprağım:
Artık nufus cuzdanımda benim de Samsun yazıyor bu nedenle bu seferki gidişimde Samsun'a daha alışık gittimKonser boyunca en ondeki kilolu arkadaşa takıldım şarkılarımı soyluyor gibi yapıyordu ama bilmiyordu cok sevimliydi yaptığı şey antipatik gelmiyordu ve Samsun icin yine kızlar benim setimde başroldeydi onları tebrik ediyorum tabi ki beyleri de soylememe gerek yok sanıyorumTum Samsunlulara misafirperverlikleri icin ayrıca teşekkurler... Sago'nun annesi Almanya'da olduğundan onunla goruşemesek de babamızla ve kardeşimizle sohbetleşebilmek bize iyi geldi...Laedri ve Savaşı cok ozlemiştim kısa da olsa muhabbetleştik,ozlem giderdik
Derken benim beden iflas etti ve hasta oldum Eskişehir ve Bursa'ya cok istememe rağmen gidemedim,o gun ve gece cok sıkıldım konserde olmak istedim neyseki Mira bana eşlik etti bugune kadar dişi sandığımız erkek kedimiz Mira'dan bahsediyorumve Sago elinde sizlerden gelen hediyelerle dondu ah şu hediyeler..mektuplar...Guller yare sevgi kanıtı bizim elde papatya misali oylece mahcup kalıyoruz keşke hepsine karşılık o an bir karşılık verebilsek bizler ancak yeni parcalar hediye edebiliyoruz...turne boyunca gerek Yılmaz abi ile gerekse sahneye atarak ulaştırmaya calıştığınız mektuplarınızı,en ufak iğnenizi dahi aldık bu konuda iciniz rahat olsun hepsi bize ulaştı, bizi cok mahcup ettiniz yine...
Benim icin cok guzel bir 2008 yılı turnesi oldu,alkışlanması gereken sizlersiniz ahali gosterdiğiniz coşku ve sevgiye teşekkurden başka elimizden ne gelir?...
yakında Kolostrofobi Ep ile geliyorum bekleyin...
Kolera
...Kolo...