Merhaba bayanlar. Oncelikle şunu soylemeliyim, sigarayı bırakmak istemiyorum ama yaşamımı etkileyeceği icin ne kadar erken bırakırsam o kadar iyi diye duşunuyorum. Bunun farkındayız butun icenler olarak peki neden harekete gecmiyoruz? Ben 5 yıldır sigara iciyorum hayatımı etkilemedi fakat her sigara yaktığımda, her nefes cektiğimde şunu soyluyorum kendime: ben salak mıyım? Evet neden şu pisliği ağzıma goturme ihtiyacı hissediyorum? Nasıl bir bağımlılık bu? Ama bunye işte istiyor. Ben bugun Allen Carr'ın kitabına başladım cok duyduğum icin okumak istedim. Kitap cok iddaalı olduğu icin merak edip okuyorum ve dediklerini uygulayacağım. Hadi kızlar kurtulalım şu sigaradan... Henuz bırakmadım ama bırakmaya karar verdim ve bu gunluğe her gelişmemi yazacağım beni izleyin takip edin hatta bana katılmak isteyenler olursa cok mutlu olurum. Sigara icen bayan.. Hoş değil. Erkek de oyle ama bir bayana hic yakışmıyor. Sabahları uyandığınızdaki ağız kokusu kadar iğrenc bir koku yok. Ne kadar dişlerimizi fırcalasak da. Saclarımıza kıyafetlerimize sinen sigara kokusu... Biz farketmiyoruz ama cevremizdekiler cok rahat anlıyorlar.