Sigarayı sık sık bırakıp başlayanlardan biri benim.mafoldumben
Akupunktur, mora terapi, kitap, bant, ilac, sakız vs. deneyimlerim oldu ama insan kendi kafaca hazır olmayınca hicbir şeyin anlamı yok. Bırakma-gerginlik-yeniden başlama icin bahaneler-ilk sigara- az icme kararı- yeniden al baştan kısır dongusu surup gidiyor....
Nereye kadar dedim kendime, zamanı nedir, en uygun zaman ne zaman gelecektir?
Cevap: Hicbir zaman ya da kesin karar verdiğin zaman.aklinialirimsmile
-Bu sefer karar verdikten sonra Allen Carr in kitabını tekrar okudum. İnsan kararlı olunca gercekten hikaye gibi okumuyor ve her kelimeden bir ders cıkarmaya calışıyor.
- Bırakmamak icin bahanelerimi gozden gecirdim. En onemlisi kilo artışı. Kac kilo alırsak alalım sigaranın vediği zarardan daha fazlasını veremez. Alsak bile istersek verebiliriz.alkisalkisalkis
Evet dun bıraktım ve burada sigaradan sonra yaşadıklarımı, duygularımı, yaptıklarımı yazmaya karar verdim.
Bugunlerde sigarayı bırakan veya bırakmaya karar veren arkadaşlar varsa beraber paylaşımla birbirimize destek olabiliriz.:teselli:
Evde de gunluk tutabilirdim ama burada tek başıma bile yazsam daha cok motive ediyor.
Umarım bu sefer başarırım veya bana katılan olursa birlikte başarırız.vereliniortak
Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar