merhabalar.
benim basur olayım bundan 10 yıl once universitede okurken sınav stresleriyle başlamış ara ara tekrarlayıp hayatımı cekilmez hale getirmişti... ne kullandıysam tam bir cozum olmadı...
yıllar gecti, evlendim hamile kalınca basur yuzunden azmasın diye sezeryana karar verdim. lakin gene kurtulamadım. doğumdan 2 ay sonra bir azdı, oturamıyordum. cook fenaydım anlatılmaz. 8 ay kadar once ablam da benden fena olmuştu, o da başkasından duymuş bu doktoru. o kadın 15 yıldır eziyetime bu doktor care oldu deyince ablamda ona gitti ve cok şukur kurtulmuştu bende gittim. 3 dk lık bir operasyon bile denmez. 3 dk lık işlemden sonra kurtuldum. ne yaptı bilmem 1200 tl kadar para odedim.
(gitmeyi duşunenler varsa randevu alırken pazarlık yapın derim. aksi takdirde orda pazarlık yapmıyorlar nasıl olsa hazır parayla gideceğiniz icin...)
korkumdan işlemden sonra 5 gun her tuvaletten sonra ağrı kesici fitil attım ağrım yoktu korkumdan kullandım normal hayatıma devam ettim... 6. gun bir bakayım ağrıyacak mı dedim hicbirşey yoktu. param helali hoş olsun. adamın ozel ucağı falan varmış olsun... beni bu dertten kurtardı ya helal olsun. dualarımdasın "allah uzun omurler versin. daha cok kişiyi iyileştirin" diye adamın yuzune karşı dua etmiştim, o duamı hep tekrarlıyorum.
işlemin uzerinden 17 ay gecti hic tekrarlamadı coook şukurrr....

sorusu olan varsa elimden geldiğince yanıtlarım.
(cok fazla giremiyorum nete kızım butun vaktimi alıyor )