hipofiz adenomu sorunu yaşayanlar
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- hipofiz adenomu sorunu yaşayanlar
-
19-09-2022, 15:41:10Arkadaşlar bugun doktora gittim macroprolaktin 41 dedi normalde 40-50 arasiymiş sinirda tam belli degil dedi mr a bakti mr dada 11 mm capinda olculmuş bişe var ama doktor onada net bişe soylemedi cunku mr i okuyan radyologun gorevi bunu ayirt etmek ama edememiş dedi ben bunu kurulami konseyemi ne danişacagim tek başima karar vermek istemiyorum ama her iki şekildede sana ilac verecegim ama o cikan şey adenomsa hamile kalmani istemiyorum dedi kuculene kadar şu an net bişey yok ama ben kendimi oyle bir bıraktimki ben ne olursa olsun artik bir bebegim olsun istiyorum isyan etmiyorum hayirlisi diyorum dilimle ama işte kendime anlatamiyorum olsun istiyorum normal prolaktin en son 69 civari cikmişti.eger adenom 11mm ise buyuk ve hamileliklede buyuyomuş gorme kaybi bile yapiyomuş carşamba akşami haber gelecek ve ben nasil dayanacagim bilmiyorum ilacla ne kadar surede kuculur bu ameliyat boyunda degil zaten lutfen yardimci olun ayni sorunu yaşayan varsa ne kadar surdu tedaviniz