Doktorlar bir garip olmuş.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doktorlar bir garip olmuş.. Yardımlarınızı bekliyorum..
-
19-09-2022, 15:30:58Kızlar merhaba. Nasıl bir salgına yakalandım bilmiyorum. 1 hafta once boğazlarım feci şekilde acımaya ve ağrımaya başladı. Oksuruk de cabası.. Gece uyuyamadım o kadar kotuydum ki acıdan dort dondum, ateşimde vardı. Hayatımda boğazlarımın bu kadar acıdığını hic hatırlamam.. Bari acile gideyim hem iyileşeyim hemde birkac gunluk rapor alayım dedim. Doktor once baya iltihap var dedi. Rapor isteyince de, senin birşeyin yok, rapor vermiyorum dedi ! Gerekcesi de hasta olmayan oğrenciler sınav zamanı gelip hep rapor alıyormuş, veremezmiş. Bende derslerden kaytaracakmışım. Beni tanımadan etmeden yaptığı resmen iftira atmaktır. Tarih oğretmenliği son sınıf oğrencisiyim. Son donemlerimdeyim, kaytarmak istesem coktan kaytarırdım. İftirası yetmiyor gibi dalga gecer gibi sıra numaramı da onume fırlattı gayet lakayık bir tavırla bunla git inanırlar hasta olduğuna dedi. Cıkan doktora şiddet haberlerini kınayarak izleyen biri olarak o an o şahıslarla resmen empati kurdum. Erkek olsam Allah şahidim dalardım, o kadar sinirlendim tavrına. Yapabildiğim anca kendimi kovduruna kadar doktora ağzımı acıp gozumu yummak oldu. Ustelik aynı hastahanedeki başka acil doktoruna boğazımı gosterip aldım raporu.. Neyse, o gece cok daha kotu oldum. Ertesi gun başka bir doktora gittim goz ucuyla bakıp bolca farantijitin var dedi, oksuruğume hic bakmadı bile. Verdiği ilacları kullandım ama hic etkili olmadı. Antibiyotik de kullandım, soğuk algınlığı ilacı da. Hatta Ahmet Marankinin turbun icine bal dokup ictiği acayip yontemi bile denedim. Fayda etmiyor. Yutkunamaz hale geldim. Acıdan ve oksurukden gece uyuyamıyorum. Tukuruğumu yutmak şuan benim icin cok buyuk bir ızdırap. Sınav haftasındayım acıdan derslere konsantre olamıyorum. Yeni bir doktorla daha uğraşmak istemiyorum hepsi bir acayip olmuş memlekette normal doktor kalmamış. Ustelik hastalığımı cevremdeki herkese de bulaştırdım.. Velhasıl kelam diyeceğim o ki boğaz ağrıma iyi gelecek bir yontemi olan varsa Allah rızası icin paylaşabilir mi ? Kendi kendimi iyileştirmekten başka carem kalmadı